• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Iδού το νέο αυτοκίνητο του Πύρρου Δήμα

23.268 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/11/2020

Ο Έλληνας ολυμπιονίκης της άρσης βαρών παρέλαβε πριν από λίγες μέρες το νέο του αυτοκίνητο. Τι διάλεξε;

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!

Ο Πύρρος Δήμας, τρεις φορές χρυσός (Βαρκελώνη 1992, Ατλάντα 1996 και Σίδνεϋ 2000) και μία φορά χάλκινος ολυμπιονίκης στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένος στις μνήμες του ελληνικού λάου, ενώ το «κάτσε κάτω από την μπάρα» που του φώναζε ο προπονητής του Χρήστος Ιακώβου είναι μια εμβληματική φράση που έχει συνδεθεί με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες της άρσης βαρών.

Αν και τότε πολλοί τον χαρακτήριζαν ημίθεο λόγω των επιδόσεών του, ο Πύρρος Δήμας χρειάζεται και αυτός ένα αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του. Για αυτό τον λόγο, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Automotivo, ώστε να παραλάβει ένα ολοκαίνουριο Renault Clio.

H αντιπροσωπεία φρόντισε να αποθανατίσει την στιγμή, ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook με το εξής μήνυμα: «Ο Πύρρος Δήμας σήκωσε και το Renault Clio από την Automotivo! O 4 φορές, χρυσός και χάλκινος Ολυμπιονίκης μας, εμπιστεύεται την Automotivo για το νέο του αυτοκίνητο! Από όλους εμάς, καλοτάξιδο!»

Η φωτογραφία της Automotivo με τον Πύρρο Δήμα: 

Σχολιάστε

77 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO

Tags: RENAULT CLIO