Νέα στοιχεία προέκυψαν για το Lexus LC 500, που θέλουν το ιαπωνικό coupe να έχει μεγαλύτερη ιπποδύναμη και ροπή.

Νέα στοιχεία προέκυψαν για το Lexus LC 500, που θέλουν το ιαπωνικό coupe να έχει μεγαλύτερη ιπποδύναμη και ροπή.

Ισχυρότερο το Lexus LC500

2.591 Επισκέψεις στο άρθρο (1/9/2016)

Ενώ στην πρεμιέρα του Lexus LC500 είχε ανακοινωθεί η ιπποδύναμη, οι τελευταίες πληροφορίες από το Pebble Beach δείχνουν διαφορετικά στοιχεία, προς τα πάνω.

Η Lexus είχε ανακοινώσει την απόδοση του ατμοσφαιρικού 5λιτρου V8 κινητήρα, οποίος κρύβεται κάτω από το καπό του LC 500 (Luxury Coupe), η οποία άγγιζε τους 467 ίππους ισχύος με 527 Nm ροπής, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες δίνουν μεγαλύτερους αριθμούς.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ο αρχιμηχανικός του project, Koji Sato, σε δηλώσεις του ανέφερε πως το μοντέλο θα αποδίδει πλέον 471 άλογα με 540 Nm ροπής, διαφορά που δεν είναι μεγάλη μιας και μιλάμε για 4 παραπάνω άλογα και 13 Nm ροπής, όμως οι αλλαγές οι οποίες έγιναν στόχευαν σε αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα.
 
 
Για να συμβεί λοιπόν αυτή η αλλαγή, οι Ιάπωνες μηχανικοί πραγματοποίησαν αλλαγές στην εισαγωγή αέρα και το σύστημα της εξάτμισης, ωστόσο φημολογείται πως μέχρι το επίσημο ντεμπούτο του, το οποίο αναμένεται εντός του ερχόμενου έτους, θα γίνουν κι άλλες βελτιώσεις με απώτερο σκοπό την περαιτέρω αύξηση της απόδοσης του μοτέρ του LC 500.
 
Αξίζει να αναφερθεί τέλος, ότι υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν το επίσημο λανσάρισμα του LC500 να συνοδεύεται και από την υβριδική του εκδοχή, LC 500h, η οποία θα εξοπλίζεται με V6 βενζινοκινητήρα 3,5 λτ. σε συνδυασμό με ηλεκτροκινητήρα και τη συνολική ιπποδύναμη να φτάνει τα 354 άλογα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
SEAT