Aπίστευτη η αλλαγή σε μόλις 4 μέρες.

Kατεστραμμένος δρόμος φτιάχτηκε σε 4 μέρες

1.698 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2018)

Απόδειξη για το τι μπορεί να γίνει αν υπάρχει θέληση και σωστός συντονισμός είναι αυτό που κατάφεραν στην Αλάσκα, όταν οι Αρχές κατάφεραν να επισκευάσουν ένα κατεστραμμένο από σεισμό δρόμο σε μόλις 4 ημέρες!

Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που ένας σεισμός 7 Ρίχτερ έπληξε το Anchorage, την μεγαλύτερη πόλη της Aλάσκας, με συνέπεια να προκληθούν σοβαρές ζημιές τόσο στο οδικό δίκτυο όσο και σε άλλα οικήματα, χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν θύματα.
Οι τοπικές Αρχές πάντως φαίνεται πως έκαναν τα πάντα για να διορθώσουν γρήγορα τα όποια προβλήματα προκλήθηκαν, ώστε οι πολίτες να ξεχάσουν γρήγορα την τρομακτική αυτή φυσική καταστροφή. Για παράδειγμα, μια φωτογραφία που δημοσίευσε ένα τουριστικό γραφείο της περιοχής και  κάνει τον γύρο του κόσμου αποδεικνύει τι μπορεί να γίνει αν υπάρχει σωστός συντονισμός. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς μέσω της παραπάνω εικόνας, ο δρόμος αυτός κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης που είχε υποστεί σημαντική κατολίσθηση σχεδόν 30 μέτρων την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, 4 μόλις μέρες μετά στις 4 Δεκεμβρίου είχε ήδη επιδιορθωθεί και είχε δοθεί το πράσινο φως για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Πληροφορίες κάνουν λόγο πως, επειδή είναι ένα σημείο που ταλαιπωρείται συχνά από σεισμούς, έχει αναπτυχθεί συγκεκριμένο σχέδιο αντιμετώπισης οποιοασδήποτε φυσικής καταστροφής.
 

MERCEDES NEW RANGE
OPEL