• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Renault Clio.

Ξανά στην παραγωγή τα Renault Clio & Twingo

1.762 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/4/2020

Η Renault μέσω της θυγατρικής εταιρείας, Revoz ξαναέβαλε μπροστά τη γραμμή παραγωγής στη Σλοβενία, ξεκινώντας έτσι την επιστροφή στην κανονικότητα.

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!


Η παραγωγή ξεκίνησε την Τρίτη (28/4) με μία μόνο ημερήσια βάρδια, όμως πολύ σύντομα αναμένεται να προστεθεί ακόμα μία. Αυτό σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα συμβεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ενώ το εργοστάσιο θα βρίσκεται και πάλι σε πλήρη παραγωγή από τις 11 Μαΐου και έπειτα.
 
Η Revoz, ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς της Σλοβενίας, παράγει το Clio και το Twingo για λογαριασμό της Renault αλλά και το Smart ForFour για την Daimler. Οι μεγαλύτερες αγορές που απορροφούν την παραγωγή του σλοβενικού εργοστασίου περιλαμβάνουν τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία.
 
«Αυτή την εβδομάδα αναμένουμε να παράγουμε 250 οχήματα την ημέρα σε σύγκριση με περίπου 750 όταν το εργοστάσιο λειτουργεί πλήρως», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου, Νεβένκα Μπάσεκ Ζίλντσοβιτς, προσθέτοντας, ότι περίπου 1.700 από τους συνολικά 3.200 υπαλλήλους άρχισαν να εργάζονται τη Δευτέρα.
 
Από κει και πέρα έγινε γνωστό πως πριν ξεκινήσουν τη δουλειά, όλοι οι υπάλληλοι έλεγξαν τη θερμοκρασία τους, ενώ οι μάσκες προσώπου ήταν μεταξύ των απαραίτητων χαρακτηριστικών.
 
Από τα μέσα Μαρτίου, η Σλοβενία έκλεισε όλα τα σχολεία, μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία, καταστήματα, εκτός από τα καταστήματα τροφίμων και τα φαρμακεία, ακύρωσε τις δημόσιες συγκοινωνίες και απαγόρευσε κάθε επαφή σε δημόσιους χώρους. Ωστόσο φαίνεται πως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η χώρα επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς.

75 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO

Tags: RENAULT CLIO