H Aston Martin V12 Vantage S διαθέτει έναν κινητήρα V12 6,0 λτ., 573 ίππων και 620 Nm ροπής. H τελική ταχύτητα είναι 330 χλμ./ώρα, ενώ για την επιτάχυνση από στάση απαιτεί μόλις 3,9 δλ.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Aston Martin V12 Vantage S διαθέτει έναν κινητήρα V12 6,0 λτ., 573 ίππων και 620 Nm ροπής. H τελική ταχύτητα είναι 330 χλμ./ώρα, ενώ για την επιτάχυνση από στάση απαιτεί μόλις 3,9 δλ.

Με 570+ ίππους η Aston Martin V12 Vantage S

3.733 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2013)

Η Aston Martin επιβεβαίωσε κάποια νέα τεχνικά χαρακτηριστικά της Vantage S. Κάτω από το καπό της λοιπόν ο 6.000 κυβικών V12 θα αποδίδει 570+ ίππους!

Η Aston Martin ανακοίνωσε νέες λεπτομέρειες για τον κινητήρα V12 της Vantage S, η οποία είναι ελαφρύτερη και γρηγορότερη από το μοντέλο που αντικαθιστά, ενώ πλέον είναι το ταχύτερο μοντέλο της εταιρείας (εκτός του One-77).Τώρα ως προς το «θηρίο» που κρύβει το καπό, μιλάμε για ένα κινητήρα V12 6,0 λίτρων που παράγει 573 ίππους και 620 Nm ροπής. H τελική ταχύτητα είναι 330 χλμ./ώρα, ενώ για την επιτάχυνση από στάση χρειάζονται μόλις 3,9 δλ. Επίσης η μετάδοση επιτυγχάνεται μέσω ενός νέου, τρίτης γενιάς 7τάχυτου σειριακού κιβωτίου Sportshift.Σημειωτέον δε, ότι η ανάρτηση διαθέτει τρεις διαφορετικές λειτουργίες, ανάλογα τις περιστάσεις (Normal, Sport και Track), ενώ το φρενάρισμα γίνεται με κεραμικά δισκόφρενα, που διαθέτουν κι οι τέσσερις τροχοί.Σύμφωνα με τον CEO, Dr Ulrich Bez, της Aston Martin, η νέα V12 Vantage S «μεταφέρει» το αγωνιστικό όχημα GT3 στο δρόμο. Είναι ένα αυτοκίνητο για όσους επιθυμούν μια άκρως σπορτίφ επίδοση με «κυριλέ ένδυση». Επίσης, πρόσθεσε ότι είναι μια γνήσια και ξεκάθαρη επιλογή πολυτέλειας και ταχύτητας.Από την άλλη πλευρά, στο αλουμινένιο, βάρους 1.665 κιλών, αμάξωμα υπάρχουν πολλά μέρη, τα οποία είναι από ανθρακόνημα, όπως οι αεραγωγοί στο καπό, τα σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα κι ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα, γεγονός που την κάνει ελαφρύτερη από το πρωτότυπο μοντέλο. Σε αυτό το πλαίσιο, οι ελαφρού κράματος μαγνησίου ζάντες 19 ιντσών, κλέβουν τις εντυπώσεις.Παράλληλα στο εσωτερικό, επικρατεί η πολυτέλεια, με μαύρο δέρμα Alcantara παντού και τα χαρακτηριστικά χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι (paddles), να είναι φτιαγμένα κι αυτά από ανθρακόνημα.Τέλος, η Aston Martin ανακοίνωσε και τις τιμές, οι οποίες ξεκινούν από τα 180.000 ευρώ στην Ευρώπη (προ Φ.Π.Α.) 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING CHECK MERCEDES
skoda