• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Με Crossover στοιχεία το νέο Subaru WRX (+vids)

2.010 Επισκέψεις στο άρθρο (28/7/2021)

Η Subaru έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα teaser video λίγο πριν την αποκάλυψη του νέου WRX, τα οποία αφήνουν υπονοούμενα για το πέρασμα του μοντέλου προς τα Crossover sedan.

Το παιχνίδι της αποκάλυψης του επερχόμενου WRX ξεκίνησε η Subaru μετά τη δημοσιοποίηση δύο νέων teaser video εμπνευσμένα από την μακρά ιστορία της ιαπωνικής φίρμας στα Rally. Σύμφωνα με την μικρή γεύση που μας δίνουν τα clip που αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα της Subaru Αμερικής στο Facebook, το νέο sedan της εταιρείας αντλεί έμπνευση και κατ΄ επέκταση τα περιπετειώδη στιλιστικά στοιχεία από το «αδελφό» Outback.


Εδώ φαίνεται καθαρά το πλαστικό προστατευτικό στον θόλο του επερχόμενου Subaru WRX.

Εδώ φαίνεται καθαρά το πλαστικό προστατευτικό στον θόλο του επερχόμενου Subaru WRX.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μπορεί να μην φαίνονται και πολλά στο video, ωστόσο καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για την πίσω όψη ενός πορτοκαλί sedan που πλαγιολισθαίνει στο χώμα, μέσα σε ένα πυκνό σύννεφο σκόνης. Παρόλο που είναι δύσκολο να διακρίνουμε την εικόνα με σαφήνεια, μπορούμε να δούμε την πόρτα του χώρου αποσκευών, το γωνιακό σχήμα των φωτιστικών σωμάτων και κάτι που μοιάζει μια φωτιζόμενη φάση η οποία διατρέχει το αυτοκίνητο κατά πλάτος με το έμβλημα της Subaru στο κέντρο, στοιχεία τα οποία έχουμε δει στο πρωτότυπο Viviz Performance STi και στο νέο BRZ.

Βλέποντας καρέ-καρέ το βίντεο, όμως, βρήκαμε μια λεπτομέρεια η οποία μπορεί να γίνει η αρχή για να λυθεί το μυστήριο που θέλει να δημιουργήσει η Subaru. Το νέο WRX θα έχει Crossover στοιχεία, αφού φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχουν μαύρα πλαστικά προστατευτικά στον πίσω θόλο, τα οποία συνεχίζουν και συνδέονται με τις ποδιές τους προφυλακτήρα. Ως εκ τούτου, το ίδιο προστατευτικό «κοστούμι» θα υπάρχει περιμετρικά του μοντέλου. Αν συνυπολογίσουμε ότι το βίντεο δείχνει το επερχόμενο WRX να driftάρει στο χώμα, μέσα σε μια ξερή αμερικάνικη έρημο, τότε ο συνειρμός γίνεται ολοένα και πιο βάσιμος.

Κλείνοντας να σημειώσουμε πως το νέο Subaru WRX είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης τον επόμενο μήνα, εκεί όπου θα λυθούν όλες οι απορίες.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »