Ανανεωμένο Skoda Karoq: Με περισσότερη τεχνολογία & πιο οικολογικό
17 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένο Skoda Karoq: Με περισσότερη τεχνολογία & πιο οικολογικό

15.008 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2021)

Πρεμιέρα έκανε το ανανεωμένο Skoda Karoq, που φρεσκαρίστηκε μέσα και έξω, ενώ πρόσθεσε ακόμα περισσότερη τεχνολογία στη «φαρέτρα» του.

Ήρθε το ανανεωμένο Karoq


Αισθητικά το Karoq υιοθετεί ανασχεδιασμένα φώτα εμπρός και πίσω, ενώ κερδίζει πόντους και στον τομέα της αεροδυναμικής.

Αισθητικά το Karoq υιοθετεί ανασχεδιασμένα φώτα εμπρός και πίσω, ενώ κερδίζει πόντους και στον τομέα της αεροδυναμικής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μετά το ανανεωμένο Kodiaq, η Skoda όπως αναμένονταν παρουσίασε επίσημα και το ανανεωμένο Karoq, το best-seller οικογενειακό crossover, το οποίο αποκτά ακόμα περισσότερα εφόδια με σκοπό να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία την πορεία του στις αγορές.
 

Μικρές αλλαγές εξωτερικά - Καλύτερη αεροδυναμική 

Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος, η μάσκα έχει πλέον εξαγωνικό σχήμα, όντας φαρδύτερη από πριν, ενώ οι προβολείς μπροστά (προαιρετικά και τεχνολογίας matrix LED) και οι μονάδες των πίσω φώτων είναι πιο λεπτές, δίνοντας μια πιο ευκρινή εμφάνιση στο μικρό SUV. Ένας νέος μπροστινός προφυλακτήρας που διαθέτει αεροκουρτίνες συμβάλλει στην βελτιωμένη αεροδυναμική και συνεργάζεται με μία ανασχεδιασμένη ποδιά στο πίσω μέρος. Η μεγαλύτερη αεροτομή στο τέλος της οροφής και οι τροχοί από 17 έως 19 ίντσες που διαθέτουν πλαστικές αεροδυναμικές επενδύσεις είναι τα τελευταία στοιχεία που συμβάλουν στην περαιτέρω μείωση της οπισθέλκουσας του ανανεωμένου Karoq, η οποία σύμφωνα με τη μάρκα κατεβαίνει συνολικά κατά 9% σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.
 

Πιο οικολογικό το εσωτερικό 

Το εσωτερικό του φρεσκαρισμένου Karoq θα προσφέρεται με πακέτο Eco, το οποίο διαθέτει καλύμματα καθισμάτων κατασκευασμένα από vegan ανακυκλωμένα υλικά. Διατίθεται νέος ατμοσφαιρικός φωτισμός LED, με λωρίδες στις πόρτες και το ταμπλό. Ανάλογα με την έκδοση το Karoq διαθέτει νέα καθίσματα που η Skoda υποστηρίζει ότι προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση. Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών περιλαμβάνεται και ένα ηλεκτρικό κάθισμα συνοδηγού με λειτουργία μνήμης για πρώτη φορά, ενώ η ηλεκτρική οσφυϊκή υποστήριξη και το σύστημα VarioFlex, που επιτρέπει να τραβηχτούν προς τα μπροστά ή να διπλώσουν ολοσχερώς ή να αφαιρεθούν τα πίσω καθίσματα, είναι και τα δύο προαιρετικά.
 

Πορτμπαγκάζ από 521 έως 1.810 λίτρα

Η πρακτικότητα παραμένει αμετάβλητη σε σχέση με τον προκάτοχό του, με το νέο Karoq να προσφέρει 521 λίτρα χώρου αποσκευών. Όταν τα πίσω καθίσματα συρθούν προς τα μπροστά χάρη στο σύστημα VarioFlex ο χώρος μεγαλώνει στα 588 λίτρα, όταν αυτά διπλώσουν ολοσχερώς τα λίτρα φτάνουν τα 1.605, ενώ όταν αφαιρεθούν ο χώρος τερματίζει στα 1.810 λίτρα.
 

Δύο επιλογές για ψηφιακό πίνακα οργάνων και infotainment

Μένοντας στο εσωτερικό να πούμε πως δύο ψηφιακοί πίνακες οργάνων είναι πλέον διαθέσιμοι. 8 ιντσών είναι η στάνταρ επιλογή, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και μία μεγαλύτερη 10,25 ιντσών. Ισάριθμες είναι οι επιλογές και για το infotainment με την στάνταρ οθόνη αφής να είναι στις 8 ίντσες, ενώ υπάρχει και η επιλογή των 9,2 ιντσών. Όλα τα συστήματα διαθέτουν ενημερώσεις χαρτών over-the-air, ενώ το Apple CarPlay και το Android Auto είναι επίσης στάνταρ. Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw