• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
4 φωτογραφίες »

Tα σχέδια του γαλλικού περιοδικού L Argus δείχνουν πως θα μοιάζει το ανανεωμένο Dacia Duster

Με σαφείς αλλαγές το ανανεωμένο Dacia Duster

28.302 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/4/2021

Η facelift έκδοση του Dacia Duster θα κάνει ντεμπούτο πολύ σύντομα και θα περιλαμβάνει σημαντικές αισθητικές επεμβάσεις στην εξωτερική σχεδίαση του crossover αλλά και διαφοροποιήσεις μέσα στην καμπίνα.


Πάνω στο ανανεωμένο Dacia Duster εργάζονται οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της ρουμανικής μάρκας. Οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από το στρατόπεδο της φίρμας λένε πως η facelift έκδοση του γνωστού μας σκληροτράχηλου SUV θα παρουσιαστεί στα τέλη αυτού του μήνα και ότι το εμπορικό του λανσάρισμα θα γίνει τον Σεπτέμβριο. Οι παραγγελίες θα ανοίξουν μέσα στο καλοκαίρι.

Το Duster ήταν μέσα στα 20 πιο δημοφιλή crossover στην ευρωπαϊκή αγορά το περασμένο έτος και η Dacia πιστεύει πως με το facelift που θα του δώσει στο μοντέλου θα του προσφέρει την ευκαιρία να «ξανανιώσει», πριν έρθει στην αγορά η επόμενη γενιά το 2024.

Το ανανεωμένο Duster θα ξεχωρίζει σε σχέση με το τωρινό χάρη στη νέα σχεδίαση των μπροστινών φωτιστικών σωμάτων που έχουν πλέον γραφικά Y, όπως έχουμε δει στα υπόλοιπα καινούρια μοντέλα που έχουν στην γκάμα τους οι Ρουμάνοι πχ. Το Sandero Stepway. Eμφανώς πιο μεγάλη και πιο επιβλητική θα είναι η γρίλια, νέας σχεδίασης θα είναι ο προφυλακτήρας, ενώ αλλαγμένο θα είναι και το μαρσπιέ μπροστά. Σημαντικές διαφοροποιήσεις περιμένουμε και στο πίσω μέρος, αφού τα φωτιστικά σώματα θα έχουν και αυτά νέα γραφικά «Υ», ενώ πολύ πιθανό είναι να δούμε κάποιον ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό δεν θα δούμε να λαμβάνει χώρα κάποια επανάσταση, ωστόσο η Dacia θα προσφέρει στο ανανεωμένο μοντέλο, νέο φινίρισμα από αλουμίνιο κάτω από την οθόνη αφής και νέα μπουτόν για το σύστημα κλιματισμού που θα βρίσκεται πιο χαμηλά.

Σε ό,τι αφορά τα κινητήρια σύνολα, είναι πιθανή η προσθήκη πιο ισχυρών μοτέρ βενζίνης στα 130 και τα 150 άλογα αλλά, αντίθετα, δεν πρέπει να περιμένουμε κάποιου είδους υβριδική έκδοση, καθώς η φίρμα έχει μεταθέσει το λανσάρισμα τέτοιων εκδόσεων για όταν έρθει στις αγορές η νέα γενιά.

Οι τιμές του ανανεωμένου Duster θα συνεχίσουν να είναι πολύ προσιτές…
 

54 διαθέσιμα άρθρα για DACIA  DUSTER

Tags: DACIA DUSTER
 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια