Δείτε την απίστευτη προσφορά σε ελατικά Bridgestone αποκλειστικά για τους αναγνώστες της Αγοράς Αυτοκινήτου.

Δείτε την απίστευτη προσφορά σε ελατικά Bridgestone αποκλειστικά για τους αναγνώστες της Αγοράς Αυτοκινήτου.

Μεγάλη προσφορά σε ελαστικά Bridgestone

14.023 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2017)

Στα καταστήματα Μ. & Κ. ΜΕΜΜΟΣ , θα βρείτε τα ελαστικά Bridgestone ER300, στη διάσταση 205-55-16 σε προνομιακή τιμή έκπληξη για τους αναγνώστες της Αγοράς Αυτοκινήτου.

Tα ελαστικά Bridgestone ER300 εγγυούνται για την εξαιρετική ποιότητα κύλισης σε συνδυασμό με τον απόλυτο έλεγχο. Πρόκειται για ένα από τα  κορυφαία touring ελαστικά της Bridgestone, σχεδιασμένο για να συμπληρώνει την ισχύ του κινητήρα και την ποιοτική κύλιση των πολυτελών και μεσαίων αυτοκινήτων τουρισμού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Προσφέρουν χειρισμό κορυφαίας ποιότητας στο στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, ενώ η εσωτερική περιοχή του πέλματος σχεδιάστηκε για να ενισχύσει την πρόσφυση στο βρεγμένο.
 
Πρόκειται για ένα ελαστικό το οποίο προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα στις ευθείες με υψηλή ταχύτητα, εξαιρετικά καλή άνεση και ήσυχη κύλιση. Μάλιστα είναι διαθέσιμο σε Runflat έκδοση σε συγκεκριμένες διαστάσεις και έχει έγκριση για Audi A4, BMW Σειρά 1, Lancia Thesis, Mercedes-Benz A-class, Opel Astra, Seat Altea, Leon, Toledo και VW Passat.
 
Στα καταστήματα Μ. & Κ. ΜΕΜΜΟΣ , θα βρείτε  τα ελαστικά της Bridgestone ER300 στη διάσταση 205-55-16  σε προνομιακή τιμή έκπληξη για τους αναγνώστες της Αγοράς Αυτοκινήτου στα  270 ευρώ. Τιμή που είναι εγγυημένα η χαμηλότερη της αγοράς.
 
www.kmemmos.gr
Αγ.Κωνσταντίνου 23,
TK. 15124 Μαρούσι,
Τηλ. 2108069440 &
Λεωφ. Σχηματαρίου - Δήλεσι.
τηλ. 22620 35551

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
4green