Ένα νέο βίντεο το οποίο δείχνει εν κινήσει το επερχόμενο Kia ProCeed έκανε την εμφάνισή του.

Μετράει ώρες το Kia ProCeed (+vid)

2.991 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2018)

Ένα νέο βίντεο το οποίο δείχνει εν κινήσει το επερχόμενο Kia ProCeed έκανε την εμφάνισή του, λίγες ώρες πριν το ντεμπούτο του μοντέλου.

Το νέο Kia ProCeed ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα του και όπως φαίνεται, όλα είναι έτοιμα και το μόνο που έχει να κάνει ακόμα είναι τα βγάλει από πάνω του το καμουφλάζ. Μάλιστα ένα teaser βίντεο το οποίο έκανε την εμφάνιση του μέσω του Instagram παρουσιάζει για λίγα δευτερόλεπτα το επερχόμενο μοντέλο να κινείται στους δρόμους της Γερμανίας, επιβεβαιώνοντας πως μετράει αντίστροφα για την επίσημη πρώτη.
 
Το τρίτο μοντέλο της οικογένειας Ceed μετά το hatchback και το Sportswagon θα είναι το Shooting Brake, ProCeed, το οποίο αν και καμουφλαρισμένο φαίνεται να έχει κοινά χαρακτηριστικά με τα υπόλοιπα αδέλφια του κυρίως στο εμπρόσθιο μέρος. Από κει και πέρα στο πίσω μέρος λόγω του διαφορετικούς στυλ είναι λογικό να υπάρχουν και οι ανάλογες διαφορές.
   
Συγκεκριμένα σε προηγούμενες εικόνες έχουμε δει το ProCeed να διαθέτει ένα αρκετά μεγάλο σπόιλερ στο πίσω μέρος της οροφής στο οποίο ενσωματώνεται ένα τρίτο σώμα φωτός σε τραπεζοειδές σχήμα ενώ, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στο Ceed hatchback και Sportswagon, το όνομα του μοντέλου βρίσκεται κάτω από το έμβλημα στη θύρα του πορτ-μπαγκάζ.
 
Σε ότι αφορά τους κινητήρες η Kia είναι πολύ πιθανό να πουλήσει το νέο μοντέλο με την ίδια ακριβώς γκάμα που έχουν τα δύο αυτοκίνητα που έχουν προηγηθεί (Ceed hatchback και Sportswagon), ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως θα υπάρξει και μία έκδοση GT για αυτούς που επιθυμούν περισσότερη ισχύ.
 
Το μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 13 Σεπτεμβρίου ενώ το ντεμπούτο του μπροστά σε κοινό θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Test av ny bil i dag 🙌👏 neste uke får vi se den uten kamuflasje 😃

A post shared by Kia Bil Norge AS (@kiabilnorge) on

   

Hyundai
OPEL