Ένα βίντεο το οποίο αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Kia ProCeed GT ήρθε στη δημοσιότητα.

Νέα στοιχεία του Kia ProCeed GT (+vid)

2.598 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2018)

Ένα βίντεο το οποίο αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Kia ProCeed GT ήρθε στη δημοσιότητα.

Καθώς βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίσημη αποκάλυψη του νέου Kia ProCeed, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα έχει και μία ισχυρότερη έκδοση Kia ProCeed GT, η κορεατική φίρμα παραμένει φειδωλή σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου που θα αντικαταστήσει το τρίθυρο Ceed coupe.
 
Ωστόσο ήρθε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, το οποίο εάν είναι σωστό αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου Kia ProCeed GT. Όπως βλέπουμε λοιπόν στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο που μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου, το νέο shooting brake αυτοκίνητο παίρνει ισχύ από τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.6 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 204 ίππους και 195 Nm ροπής. Επιπλέον αναφέρεται πως ο τετρακύλινδρος κινητήρας συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο επτά ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη.
Τέλος να θυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η μάρκας είχε δημοσιεύσει μία teaser εικόνα του επερχόμενου μοντέλου, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 13 Σεπτεμβρίου ενώ το ντεμπούτο του μπροστά σε κοινό θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι.
 
Δείτε το βίντεο  
 

test center
KIA