2 φωτογραφίες »

Το σχέδιο του kolesa.ru για το ανανεωμένο Karoq.

Μοντέρνο και σπορτίφ το ανανεωμένο Skoda Karoq

9.635 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2021)

Το Karoq θα λάβει πιο λεπτά και επιθετικά φώτα, νέους προφυλακτήρες μπροστά και πίσω, ωστόσο δεν θα έχουμε μεγάλες αλλαγές στα μοτέρ.

Το Skoda Karoq παρουσιάστηκε τον Μάιο του 2017 σε μια ειδική εκδήλωση στη Στοκχόλμη ως ο διάδοχος του Yeti. Τώρα, μετά από τέσσερα χρόνια στην γραμμή παραγωγής, η Skoda εργάζεται πάνω στην ανανεωμένη του έκδοση με σκοπό να δώσει μια γερή ώθηση στις πωλήσεις του, ίσως στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία της αγοράς, σε αυτή των μικρών SUV.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


To site με όνομα kolesa.ru δεν έχασε χρόνο και παρουσίασε δύο ψηφιακά σχέδια για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το ανανεωμένο Karoq. Η πρότασή του βασίζεται σε μια φωτογραφία του ανανεωμένου μοντέλου που διέρρευσε πρόσφατα, από την οποία όμως δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Το σχέδιο του kolesa.ru για το ανανεωμένο Karoq.

Το σχέδιο του kolesa.ru για το ανανεωμένο Karoq.


Το ανανεωμένο Karoq, σύμφωνα με το kolesa.ru, θα κάνει ντεμπούτο με πιο λεπτά φωτιστικά σώματα μπροστά, ανασχεδιασμένη γρίλια, νέο προφυλακτήρα και ελαφρώς πιο λεπτούς προβολείς ομίχλης. Για το πίσω μέρος δεν γνωρίζουμε κάτι αλλά το kolesa.ru υποθέτει πως θα δούμε ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, πιο επιθετικό προφυλακτήρα, ενώ φαίνεται πως το έμβλημα της μάρκας απουσιάζει και στην θέση του θα υπάρχουν τα γράμματα «SKODA» με κεφαλαία γράμματα.

Όσον αφορά τα κινητήρια σύνολα, δεν υπάρχουν ακόμη αξιόπιστες πληροφορίες για το εάν πρέπει να περιμένουμε αλλαγές. Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι το μοντέλο να διατηρήσει την ίδια γκάμα κινητήρων, ωστόσο δεν θα πρέπει να μας προξενήσει εντύπωση εάν δούμε να ενισχύεται με κάποια υβριδική έκδοση. Υπάρχουν ακόμα φήμες πως η Skoda θα δώσει στο Κaroq μια ισχυρή έκδοση RS αλλά, μέχρι αυτή την στιγμή, τίποτα σχετικό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Το ανανεωμένο Karoq αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021.
 
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto