Το πίσω μέρος του αυτοκινήτου κυριαρχείται από μια τεράστια φωτιζόμενη ράβδο.

Τα πίσω φώτα τοποθετούνται σε κάθε άκρο της ράβδου αλλά το υπόλοιπο μέρος αυτής μπορεί να φωτιστεί, όπως και το λογότυπο της VW.

Στο εσωτερικό του, το VW I.D. Roomzz διαθέτει μια μεγάλη οθόνη.

Νέες εικόνες δείχνουν το VW I.D. Roomzz

1.660 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2019)

Βρισκόμαστε λιγότερο από μία εβδομάδα μακριά πριν το παγκόσμιο ντεμπούτο του VW I.D. Roomzz Concept στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης και η γερμανική εταιρεία δημοσίευσε περισσότερες teaser εικόνες του επερχόμενου SUV.

Οι τρεις νέες εικόνες αποκαλύπτουν το πίσω άκρο του πρωτότυπου, καθώς και το ταμπλό, έχοντας με αυτό τον τρόπο μια πρώτη «γεύση» του εσωτερικού, του ηλεκτρικού SUV.
 
Το πίσω μέρος του αυτοκινήτου κυριαρχείται από μια τεράστια φωτιζόμενη ράβδο που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του οχήματος. Τα πίσω φώτα τοποθετούνται σε κάθε άκρο της ράβδου αλλά το υπόλοιπο μέρος αυτής μπορεί να φωτιστεί, όπως και το λογότυπο της VW.
 
Στο εσωτερικό του, το VW I.D. Roomzz διαθέτει μια μεγάλη οθόνη που ξεκινάει από την αριστερή πλευρά του ταμπλό και φαίνεται να συνεχίζει ξεπερνώντας το ύψος της κεντρικής κονσόλας. Πιθανώς, αυτή η μεγάλη οθόνη ενσωματώνει τόσο τον ψηφιακό πίνακα οργάνων όσο και την οθόνη τους συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.
 
Εντύπωση προκαλεί και ο σχεδιασμός του τιμονιού του I.D. Roomzz, το οποίο στην εικόνα φαίνεται αν είναι σε λειτουργία αυτόνομης οδήγησης. Μάλιστα η μάρκα έχει γνωστοποιήσει πως θα είναι σε θέση υποστηρίζει συστήματα αυτόνομης οδήγησης 4ου επιπέδου.
 
Τέλος, όπως και με όλα τα υπόλοιπα ηλεκτρικά μέλη της οικογένειας I.D. που έχουν αποκαλυφθεί μέχρι τώρα (ID hatch, ID Crozz, ID Buzz, ID Vizzion και ID Buggy), το I.D. Roomzz είναι βασισμένο στη Modular Electric Drive Matrix (MEB) πλατφόρμα του VW Group.

Mercedes
moto