• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Νέο Isuzu D-Max Hi-Lander

Διαβάστηκε από 3028 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/3/2018
 

Σε μια πανευρωπαϊκή πρωτιά, η ελληνική αντιπροσωπεία της Isuzu, Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, προσφέρει τη νέα άκρως δυναμική έκδοση «Hi-Lander» για το D-Max.

Βασισμένο στο πληρέστατο πακέτο εξοπλισμού των εκδόσεων «Gravity» του σκληροτράχηλου ιαπωνικού Pick-Up, το νέο D-Max «Hi-Lander» έχει να επιδείξει πολλαπλές τεχνολογικές και αισθητικές τροποποιήσεις, που, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της μάρκας, το καθιστούν ικανό να κινηθεί με εντυπωσιακό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας και άνεσης, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

Σε ότι αφορά στο εξωτερικό του οχήματος, αξίζει να αναφέρουμε τις ειδικές επενδύσεις από μαύρη ματ βαφή στη μάσκα, το πλευρικό κυλινδρικό σκαλοπάτι, την μεσαία κολώνα του αμαξώματος, τα προστατευτικά των θόλων στους τροχούς αλλά και τον χώρο φόρτωσης, ενώ σκουρόχρωμες μεμβράνες ηλιοπροστασίας έχουν τοποθετηθεί σε όλες τις γυάλινες επιφάνειες.
 

Παράλληλα όμως, το νέο Isuzu D-Max «Hi-Lander» εφοδιάζεται με εντυπωσιακές ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών σε συνδυασμό με τα ελαστικά Cooper Discoverer SST Pro σε διάσταση 275/65/R18. Επιπλέον, πλήρως τροποποιημένη είναι και η ανάρτηση σε αμφότερους τους άξονες, με την επιλογή του πακέτου «OLD MAN EMU» της ARB.

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν ένα εντυπωσιακό συνολικό αποτέλεσμα με έκδηλο δυναμισμό, αυξημένη απόσταση αμαξώματος από το έδαφος κατά 20 χλστ. στο πίσω διαφορικό και αυξημένη διαδρομή αναρτήσεων κατά 35 χλστ. σε σχέση με τις... συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου.

Τέλος, σημειώνουμε πως η νέα έκδοση «Hi-Lander» του Isuzu D-Max διατίθεται στην ελληνική αγορά με κόστος από 42.900 ευρώ.

 

ΔΙΕΘΝΗ NEA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΕΘΝΗ NEA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ