4 φωτογραφίες »

Νέο Opel Corsa Individual

19.708 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2021)

Η Opel προσφέρει τώρα στο Corsa μια μοναδική έκδοση, που όποιος την αποκτήσει, θα μπορεί να καυχιέται πως δεν μοιάζει με καμία άλλη στην αγορά. Μήπως η τιμή είναι λίγο «τσουχτερή»;


Μια ειδική έκδοση με όνομα Individual παρουσίασε η Opel στην Γερμανία για το νέο Opel Corsa, θέλοντας να προσφέρει μια ξεχωριστή επιλογή στην γκάμα της φίρμας.

Η έκδοση συνδυάζεται με τον 1.200άρη κινητήρα απόδοσης 100 ίππων με το 6 σχέσεων χειροκίνητο κιβώτιο της φίρμας, η οποία και ανακοινώνει πως το αυτοκίνητο μπορεί να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα με τη μέγιστη τελική ταχύτητα να φτάνει τα 194 χλμ./ώρα. H μάρκα ισχυρίζεται ακόμα πως η μέση κατανάλωση φτάνει τα 5,4 λτ./100χλμ. με τις εκπομπές ρύπων να φτάνουν τα 122-134 γραμ.CO2./χλμ.

Οι επιδόσεις μπορεί να μην είναι το δυνατό χαρτί της έκδοσης, ωστόσο η ειδική Individual έκδοση περιλαμβάνει πολλά μοναδικά καλούδια όπως το μαύρο χρώμα σε συνδυασμό τις κόκκινες λεπτομέρειες, τις 17άρες ελαφριές ζάντες αλουμίνιο, τα σπορ καθίσματα με τις κόκκινες ραφές, τα πεντάλ από αλουμίνιο και πολλά άλλα.

Η Ιndividual έκδοση βασίζεται στην σπορτίφ GS Line κάτι που σημαίνει πως το αυτοκίνητο εξοπλίζεται επίσης με θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και τιμόνι, κάμερα οπισθοπορείας, οθόνη 7 ιντσών για το σύστημα infotainment, Bluetooth, LED φώτα, θύρα USB και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας.

Η τιμή της μοναδικής αυτής έκδοσης είναι 23.890 ευρώ.
 

Toyota
test center