«Τουμπανιασμένο» Peugeot 2008 πιο sport από ποτέ
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Τουμπανιασμένο» Peugeot 2008 πιο sport από ποτέ

8.032 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2023)

Tο Peugeot 2008 Sport Concept μας δείχνει πως θα μπορούσε να είναι μία ακραία σκληροπυρηνική σπορ έκδοση του γαλλικού B-SUV αν ερχόταν στην παραγωγή!

Πρεμιέρα στην Μπανγκόκ

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Μπανγκόκ για το 2023 έχει ανοίξει τις πύλες της φιλοξενώντας πολλά και ενδιαφέροντα μοντέλα. Αυτό ωστόσο που κλέβει την παράταση είναι το Peugeot 2008 Sport Concept, το οποίο μας προσφέρει μια ματιά στο πως μπορεί να μεταμορφωθεί το γαλλικό μικρό SUV σε ένα ακραία σκληροπυρηνικό σπορ μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Φόρεσε άκρως αεροδυναμικό bodykit το 2008

Όπως βλέπουμε το 2008 Sport Concept έχει λάβει ένα νέο άκρως αεροδυναμικό bodykit. Εκτός από την πληθώρα αεραγωγών, το γαλλικό... SUVάκι «αγριεύει» χάρη στο πρησμένο χείλος μπροστά, τις φουσκωμένες καμάρες των τροχών αλλά και τον τεράστιο αεροδυναμικό διαχύτη στο πίσω μέρος, με τις δύο μπούκες της εξάτμισης.

Highlight η κολοσσιαία αεροτομή

 Highlight φυσικά αποτελεί η κολοσσιαία αεροτομή που στηρίζεται στο παρμπρίζ, στο πάνω μέρος αλλά και στο πλάι της πόρτας του χώρου αποσκευών. Φυσικά δεν περνούν απαρατήρητες οι πρασινοκίτρινες φωσφοριζέ «πινελιές», που συναντούμε και στις αεροδυναμικές ζάντες.

Εσωτερικό και κινητήρας σε εργοστασιακή μορφή

Εικόνες από το εσωτερικό δεν κυκλοφόρησαν, καθώς όπως φαίνεται η καμπίνα του 2008 παραμένει σε εργοστασιακή μορφή, κάτι που διακρίνουμε από τα τυπικά προσκέφαλα των καθισμάτων. Το ίδιο ισχύει και για το σύστημα κίνησης, που πιθανότατα παραμένει ανεπηρέαστο, χωρίς κάποια αναβάθμιση.  

Το γαλλικό SUVάκι... αγρίεψε

- Φόρεσε ακραίο αεροδυναμικό bodykit.
- Highlight η κολοσσιαία αεροτομή πίσω.
Εντυπωσιακό ή κιτς το Peugeot 2008 Sport Concept; Τι λες;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
MERCEDES ME
15.3 Toyota 1million