Το καινούργιο Qashqai, το hi-tech 3008 ή το Kuga με super εγγύηση;

Το καινούργιο Qashqai, το hi-tech 3008 ή το Kuga με super εγγύηση;

261.775 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2021)

Το νέο Nissan Qashqai ήρθε με «premium» διαθέσεις και αντιμετωπίζει δύο κορυφαία οικογενειακά SUV από την Ευρώπη: Tο best seller Peugeot 3008 και το υπερπρακτικό Ford Kuga με την κορυφαία εγγύηση.

Με τόσα οικογενειακά SUV στην αγορά, η επιλογή είναι πονοκέφαλος ειδικά τώρα που ήρθε το νέο Nissan Qashqai, το best seller μέχρι σήμερα. Θα καταφέρει το νέο μοντέλο, που ήρθε με πιο premium χαρακτηριστικά, αλλά και τιμή, να παραμείνει βασιλιάς στην κατηγορία; Το βάλαμε απέναντι στα Ford Kuga και Peugeot 3008.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Mε ηλεκτρικό boost χαμηλά το Qashqai

Το Nissan Qashqai είναι το αυτοκίνητο που μας «έμαθε» τα SUV/crossover στην σημερινή τους μορφή και αυτό που ουσιαστικά δημιούργησε αυτή την τόσο σημαντική για τους αγοραστές και για τις εταιρείες κατηγορία. Πλέον πέρασε στην 3η του γενιά και ήρθε με πιο premium χαρακτηριστικά, υψηλότερη τιμή και χωρίς… diesel. Μόνο βενζίνη λοιπόν για το Qashqai με στάνταρ ήπια υβριδικό σύστημα, το οποίο προσφέρει έξτρα boost στις χαμηλές στροφές. Το νέο Nissan Qashqai είναι διαθέσιμο από 140 ίππους.

Με νυχτερινή όραση το 3008

Η Peugeot έκανε τo «μπαμ» με το 3008, ένα αυτοκίνητο που εμφανίζει σε όλη του την έκταση την αλλαγή της φίρμας γενικότερα σε θέματα εικόνας, ποιότητας και τεχνολογίας, διατηρώντας φυσικά πάντα ακμαίο το οδηγικό ενδιαφέρον της. Στην ανανεωμένη του μάλιστα εκδοχή έρχεται να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία αισθητά εκσυγχρονισμένο με προηγμένες τεχνολογίες, όπως το Night Vision: Το βράδυ το σύστημα αυτό «βλέπει» έναν πεζό που είναι μακριά από την ακτίνα των φώτων και προβάλει τη σχετική εικόνα στον ηλεκτρονικό πίνακα οργάνων.

Η μεγαλύτερη εγγύηση της αγοράς για το Kuga

Το Ford Kuga 4ης γενιάς μεγάλωσε σημαντικά σε διαστάσεις και απέκτησε πιο crossover χαρακτήρα μαζί με κορυφαία πρακτικότητα, όπως αυτή προκύπτει από το συρόμενο πίσω κάθισμα, τη λειτουργική καμπίνα επιβατών και τον κορυφαίο χώρο αποσκευών. Μέσα σε όλα το μοντέλο της Ford προσφέρει και τη μεγαλύτερη εγγύηση της αγοράς. Μιλάμε για 8 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.
Εσείς τι λέτε; Θα δίνατε ψήφο εμπιστοσύνης στο νέο Qashqai ή πλέον υπάρχουν καλύτερες προτάσεις στην αγορά όπως το Peugeot 3008 και το Ford Kuga;

Σχεδίαση & Κινητήρας-Επιδόσεις

Εσωτερικό – Χώροι

Στο δρόμο: Ανετα, ευχάριστα, αλλά & διαφορετικά

Tι επιλέγουν οι 3 τύποι του AutoΤρίτη

Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center