Το αντίστοιχο «Chaos» της Αμερικής, το παλιότερο Venom GT της Hennessey Performance, μπορεί να μην φωτογραφήθηκε στην πραγματικότητα με την ελληνική σημαία, μα πήγε τόσο «σφαίρα» η αγορά που δεν αντισ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το αντίστοιχο «Chaos» της Αμερικής, το παλιότερο Venom GT της Hennessey Performance, μπορεί να μην φωτογραφήθηκε στην πραγματικότητα με την ελληνική σημαία, μα πήγε τόσο «σφαίρα» η αγορά που δεν αντισταθήκαμε στον πειρασμό να την «φυτέψουμε» εκεί.

Νο.1 η Ελλάδα στην Ευρώπη: Αύξηση 90,7% στις πωλήσεις αυτοκινήτου

6.368 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2023)

Η Ελλάδα σημείωσε τη μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων στην Ευρώπη, της τάξεως του 90,7%, αφήνοντας πίσω όλες τις μεγάλες αγορές. Η χειρότερη επίδοση ανήκει στη Νορβηγία (-76,6%), ενώ εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης αρνητικό ρεκόρ πραγματοποίησε η Σουηδία με -26,6%.

Πρωτιά για την Ελλάδα στην αγορά αυτοκινήτου

Η Ελλάδα σημείωσε τη μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων αυτοκινήτου στην Ευρωπαϊκή Ένωση και συνολικότερα στην Ευρώπη, τον περασμένο Ιανουάριο, διπλασιάζοντας σχεδόν τις ταξινομήσεις σε σχέση με τον ίδιο μήνα της προηγούμενης χρονιάς. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA), η Ελλάδα απορρόφησε 10.532 καινούργια αυτοκίνητα καταγράφοντας αύξηση 90,7 τοις εκατό σε σχέση με τα 5.522 αυτοκίνητα που πωλήθηκαν τον Ιανουάριο του 2022.

Η κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την τάση που έχουν οι Έλληνες για αγορά καινούργιου αυτοκινήτου την ίδια στιγμή που η αγορά σε μια κραταιά δύναμη της Ευρώπης, τη Γερμανία, υποχώρησε κατά 2,6 ποσοστιαίες μονάδες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
OPEL