Ντεμπούτο για το Jeep Wrangler Willys 4xe με 380 ίππους
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ντεμπούτο για το Jeep Wrangler Willys 4xe με 380 ίππους

8.541 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2022)

Το νέο Plug-in υβριδικό Wrangler Willys 4xe παρουσίασε η Jeep, μία ειδική έκδοση του PHEV Wrangler.

Πρεμιέρα στις ΗΠΑ

Η Jeep συνεχίζει να ενισχύει τη γκάμα επιλογών εξηλεκτρισμένης κίνησης, παρουσιάζοντας στην έκθεση αυτοκινήτου NAIAS στο Ντιτρόιτ, το Jeep Wrangler Willys 4xe, ένα Plug-in Hybrid μοντέλο εμπνευσμένο από το θρυλικό όνομα που δημιούργησε τη μάρκα Jeep, αλλά και μια ολόκληρη κατηγορία οχημάτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

50 χιλιόμετρα ηλεκτρική αυτονομία

ΤοJeep Wrangler Willys 4xe εφοδιάζεται με το γνωστό από την υπόλοιπη σειρά Wrangler 4xe Plug-in Hybrid σύστημα. Καρδιά του συστήματος είναι ένας αποδοτικός turbo βενζινοκινητήρας 2 λίτρων που σε συνδυασμό με δύο ηλεκτροκινητήρες αποδίδει 380 ίππους και 637 Nm ροπής. Σε συνδυασμό με την μπαταρία των 17 kWh, το εξηλεκτρισμένο Willys μπορεί να κινηθεί για έως και 50χλμ. αμιγώς ηλεκτρικά.

Βελτιωμένα εκτός δρόμου χαρακτηριστικά

Tο σύστημα τετρακίνησης Selec-Trac δίνει τη δυνατότητα κίνησης σε όλους τους τροχούς κατ’ επιλογή, ακόμα και στην αμιγώς ηλεκτρική κίνηση. Τιμώντας την παράδοση του ονόματος, τo Willys 4xe αξιοποιεί μια σειρά στοιχείων που βελτιώνουν περαιτέρω τις επιδόσεις του Wrangler 4xe στις εκτός δρόμου διαδρομές. Αυτές περιλαμβάνουν ειδική ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος στα 25,7εκ., mud-terrain ελαστικά LT255/75R17C ακόμα πιο κοντή τελική σχέση μετάδοσης, αλλά και επιπλέον προστατευτικά για το αμάξωμα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center