4 φωτογραφίες »

Ο Leclerc με την SF90 Stradale στο Μονακό (+vids)

2.596 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2020)

Την μοντέρνα εκδοχή της θρυλικής ταινίας «C`était un rendez-vous» αναβίωσε η Ferrari με την βοήθεια του Leclerc. Δείτε τα πρώτα πλάνα.


H Ferrari εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως οι δρόμοι του Μονακό ήταν ελεύθεροι και τράβηξε σε video μια μοντέρνα εκδοσή της ταινίας του Claude Lelouch «C`était un rendez-vous» με συμμετοχή του Charles Leclerc.

Aν και η ταινία δεν θα έρθει στο φως μέχρι τον επόμενο μήνα, η ιταλική φίρμα δημοσίευσε κάποια πρώτα καρέ από την κινηματογράφηση, μέσα από τα οποία φαίνεται πως ο Leclerc πάτησε τέρμα το γκάζι στην SF90 Stradale, δείχνοντας πως μπορεί να κινηθεί γρήγορα και χωρίς να οδηγάει κάποιο μονοθέσιο της F1.

Στόχος της μικρής ταινίας ήταν να «επιδείξει υποστήριξη για τους tifosi, τους πελάτες και τους υποστηρικτές της και να εκφράσει την ελπίδα ότι ο κόσμος θα μπορέσει σταδιακά να απορροφήσει την οδυνηρή και περίπλοκη κρίση».

Το υβριδικό σύστημα στο SF90 Stradale βασίζεται σε τρεις ηλεκτροκινητήρες και έναν κινητήρα καύσης V8 4,0 λίτρων. Από ένα ηλεκτρικό κινητήρα έχουν στη διάθεσή τους οι δύο μπροστινοί τροχοί, ενώ ο άλλος είναι τοποθετημένος μεταξύ του κινητήρα εσωτερικής καύσης και του κιβωτίου ταχυτήτων.
 
Ο υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας προσφέρει 780 ίππους και 800 Nm ροπής, κάτι που από μόνο του καθιστά το εν λόγω μοντέλο ως το ισχυρότερο V8 της Ferrari. Ωστόσο τα επιπλέον 220 άλογα από τους ηλεκτροκινητήρες φτάνουν τη συνολική ισχύ στα 1.000 άλογα. Ως αποτέλεσμα τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται σε 2,5 δευτερόλεπτα , ενώ η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 340 χλμ./ώρα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lights, camera, action: @claudelelouch and @charles_leclerc together, for an amazing rendez-vous in Monaco. #LeGrandRendezVous #FerrariSF90Stradale

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ferrari (@ferrari) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The credits roll on a special day in Monaco, @claudelelouch and @charles_leclerc`s glorified cinema. #LeGrandRendezVous #FerrariSF90Stradale

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ferrari (@ferrari) στις

Hyundai
OPEL