Σύμφωνα με την Audi και παρά το μικρότερο μεταξόνιο κατά 12 χλστ συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο, οι χώροι των επιβατών είναι πλούσιοι, μιας και έχουν αυξηθεί, τόσο για το κεφάλι τους όσο και για

Σύμφωνα με την Audi και παρά το μικρότερο μεταξόνιο κατά 12 χλστ συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο, οι χώροι των επιβατών είναι πλούσιοι, μιας και έχουν αυξηθεί, τόσο για το κεφάλι τους όσο και για τα γόνατά τους. Έτσι, οι πίσω επιβάτες θα μετακινηθούν με ιδιαίτερη άνεση.

Χώροι: Πιο πολυτελές από ποτέ και ευρύχωρο

35.842 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2015)

Στο εσωτερικό του νέου A4, τονίζεται περισσότερο από ποτέ ο high-tech χαρακτήρας του αυτοκινήτου, από τη στιγμή που παρόν και εδώ είναι ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων Audi Virtual Cockpit, που έχουμε γνωρίσει και στο νέο Audi TT. Για πρώτη φορά επίσης σε Audi, υπάρχει μια νέα, σταθερή (αντί αναδυόμενη) οθόνη για το σύστημα infotainment, ενώ εντελώς διαφοροποιημένη είναι και η σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας.


Ειδικά για τις εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο, συναντούμε έναν νέο, εντυπωσιακό επιλογέα τύπου joystick. Στο πεδίο της ποιότητας, τα επίπεδα βρίσκονται στο ανώτερο άκρο της μεσαίας κατηγορίας, με υλικά άκρως ποιοτικά και υψηλότατο φινίρισμα και συναρμογή. Ανετοι είναι και οι χώροι για τους επιβάτες, ενώ αντίστοιχα μεγάλο αναμένεται το πορτ-μπαγκάζ, με τη στέισον έκδοση (Avant) να παρέχει 505 λτ. ωφέλιμου όγκου (480 λίτρα στην σεντάν έκδοση). Οι επιβάτες, σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά του μοντέλου, έχουν μεγαλύτερο χώρο για τα κεφάλια (+24 χλστ. για τους εμπρός) και για τα γόνατα οι πίσω (+23 χλστ.).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green