Το σύστημα διεύθυνσης παρέχει πολύ καλή πληροφόρηση στον οδηγό, ενώ μείωση του βάρους και οι επεμβάσεις στα μηχανικά μέρη έχουν σαν αποτέλεσμα το μοντέλο να γίνεται πιο ευχάριστο όταν ο οδηγός επιλέξε

Το σύστημα διεύθυνσης παρέχει πολύ καλή πληροφόρηση στον οδηγό, ενώ μείωση του βάρους και οι επεμβάσεις στα μηχανικά μέρη έχουν σαν αποτέλεσμα το μοντέλο να γίνεται πιο ευχάριστο όταν ο οδηγός επιλέξει να κινηθεί γρήγορα.

Οδική συμπεριφορά: Ανεβάζει τον πήχη

35.831 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2015)

Η Αudi έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση-εκτός της απτής ποιότητας- και στην οδική συμπεριφορά του μοντέλου. Το καινούργιο πλαίσιο (ΜLB evo) αλλά και οι παρεμβάσεις των υπευθύνων σε επιμέρους σημεία του αυτοκινήτου (σημειώστε πως οι ιθύνοντες αναφέρουν ότι το 90% των μηχανικών στοιχείων του αυτοκινήτου είναι νέα), είχαν σαν αποτέλεσμα η νέα γενιά του Α4 να αλλάζει εντελώς πρόσωπο σε σύγκριση με το παρελθόν. Κατά την ολιγόωρη συμβίωσή μας με το μοντέλο στη γειτονική Ιταλία (συγκεκριμένα στα προάστια της Βενετίας), διαπιστώσαμε ότι χωρίς να έχει χάσει το παραμικρό στοιχεία άνεσης, το νέο μεσαίο Audi εμφανίζει δυναμικότερα στοιχεία οδήγησης. Πλέον, το σύστημα διεύθυνσης παρέχει πολύ καλή πληροφόρηση στον οδηγό, ενώ μείωση του βάρους και οι επεμβάσεις στα μηχανικά μέρη έχουν σαν αποτέλεσμα το μοντέλο να γίνεται πιο ευχάριστο όταν ο οδηγός επιλέξει να κινηθεί γρήγορα. 


Ο 1,4 τούρμπο κινητήρας βενζίνης των 150 ίππων, που εμφανίζει και το μεγαλύτερο εμπορικό ενδιαφέρον για τη χώρο μας, κινεί σε γοργούς ρυθμούς το αμάξωμα των 1.300 και κάτι κιλών, χωρίς να αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για τον κυβισμό του. Θετικές εντυπώσεις αφήνει και το κούμπωμα του επιλογέα στις εκδόσεις με το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Τέλος, στα highlights του μοντέλου συμπεριλαμβάνεται και η υψηλή ποιότητα κύλισης, καθώς το νέο Audi A4 καταφέρνει να καταπίνει κάθε χιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμου, απομονώνοντας τους επιβάτες από κάθε εξωτερικό θόρυβο. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL