H Stelvio QV αναμένεται να σπάσει το ρεκόρ των γρήγορων SUV στο Nurburgring.

H Stelvio QV αναμένεται να σπάσει το ρεκόρ των "γρήγορων SUV στο Nurburgring.

Oι πρώτες τιμές της Stelvio

6.893 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2017)

Το πρώτο κοστολόγιο για το πολυαναμενόμενο SUV της Alfa Romeo διέρρευσε στη δημοσιότητα. Στα ίδια επίπεδα με τον ανταγωνισμό, με 280 ίππους η First Edition.

Η Alfa Romeo συνηθίζει να ανακοινώνει τιμές και εξοπλιστικά επίπεδα με το «πάσο» της. Συνέβη με την Giulia, συμβαίνει με την Stelvio. Αυτή τη φορά, ωστόσο, η ελβετική αντιπροσωπεία στάθηκε απρόσεκτη και το φυλλάδιο του νέου SUV έπεσε στα χέρια των Ελβετών alfisti.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σύμφωνα με αυτό, η πρώτη έκδοση που θα κυκλοφορήσει ονομάζεται “First Edition” και θα διαθέτει τον 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα της Giulia Veloce, απόδοσης 280 ίππων. Οι επιδόσεις είναι επιπέδου Porsche Μacan, με το 0-100 να απαιτεί μόλις 5.5 δλ. και την επιτάχυνση να σταματάει στα 234 χλμ/ώρα.
Το αντίτιμο στην Ελβετία ανέρχεται στα 62.050 ευρώ, οπότε αν προσθέσουμε φόρους πολυτελείας και λοιπά θεσμικά «τιμαλφή» μπορούμε να περιμένουμε μια τιμή στην περιοχή των 65-70 χιλιάδων για την Ελλάδα. Εάν φαίνεται πολύ, οι Ιταλοί αντιτείνουν τον υπερπλήρη εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει ζάντες –σχεδίου Ferrari, παρακαλώ- 20 ιντσών, δερμάτινο σαλόνι και φινίρισμα ξύλου ή αλουμινίου στο ταμπλό, bi-xenon προβολείς με Advanced Frontlighting System, αυτόνομο σύστημα ακινητοποίησης σε καταστάσεις ανάγκης, infotainment με οθόνη αφής 8.8ΆΆ και κάμερα οπισθοπορείας.

Στη χώρα μας αναμένεται να έρθει στα μέσα του έτους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
OPEL