• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Παραδόθηκαν 5 νέα Renault Clio σε πυρόπληκτους

4.097 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/1/2019

Με την αρχή του νέου έτους η Teoren Motors Β.Ν. Θεοχαράκης εκπλήρωσε την υπόσχεσή της, δωρίζοντας 5 ολοκαίνουργια Renault Clio σε πληγέντες της καταστροφικής πυρκαγιάς του Ιουλίου στο Μάτι Αττικής.

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!

Λίγες μέρες μετά την φονική πυρκαγιά που έπληξε κάποιες περιοχές της ανατολικής Αττικής, η Teoren Motors, επίσημος εισαγωγέας Renault & Dacia στην Ελλάδα έσπευσε να ανακοινώσει τη στήριξή της στους πληγέντες με τη δωρεά 5 ολοκαίνουργιων Renault Clio κατόπιν κλήρωσης. Η ολοκλήρωση αυτής της υπόσχεσης έμελε να πραγματοποιηθεί χθες, 9 Ιανουαρίου, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, παρουσία του Βασίλη Θεοχαράκη.
 

Τα πέντε αυτοκίνητα είναι μπλε χρώματος και εφοδιάζονται με τον τούρμπο ντίζελ κινητήρα χωρητικότητας 1,5 λτ. με απόδοση 90 ίππων. Αξίζει να αναφερθεί πως, η συγκεκριμένη προσφορά αποτελεί, σύμφωνα με την παλαιότερη ανακοίνωση της ελληνικής αντιπροσωπείας, ένα ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης και έμπρακτης στήριξης σε ανθρώπους που έχασαν την περιουσία τους, τα υπάρχοντα και τα αυτοκίνητα τους στη φωτιά.

Σχολιάστε

75 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO