Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Πιθανή η άφιξη μιας Ford Mustang... σεντάν!

3.936 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2024)
Πιθανή η άφιξη μιας Ford Mustang... σεντάν!

- Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο αυτό ο CEO της Ford
- Στα πλάνα της Ford εδώ και χρόνια η άφιξη μιας Mustang σεντάν
- Αποκλείεται να είναι αμιγώς ηλεκτρική

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο αυτό ο CEO της Ford

Η Ford λίγα χρόνια πριν δεν δίστασε να προσφέρει το όνομα Mustang στο πρώτο της ηλεκτρικό SUV, προς έκπληξη πολλών φίλων της αυτοκίνησης, και φαίνεται πως δεν έχει πρόβλημα να επεκτείνει την γκάμα Mustang ακόμη περισσότερο. Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από τα όσα δήλωσε ο CEO της Ford, Jim Farley, ο οποίος συγκεκριμένα είπε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει για κάποιο crossover αλλά θα μπορούσε να προχωρήσει για ένα τετράθυρο σεντάν.

Στα πλάνα της Ford εδώ και χρόνια η άφιξη μιας Mustang σεντάν

Η αλήθεια είναι ότι η Ford σκέφτεται να παρουσιάσει μια Mustang σεντάν εδώ και αρκετό καιρό, κάτι που φαίνεται από τα επίσημα ψηφιακά σχέδια που αποκαλύφθηκαν από τον Senior Exterior Designer Christopher Stevens τον Σεπτέμβριο του 2022. Το αν ένα κομψό σεντάν θα πρέπει να έχει το όνομα Mustang ή όχι, αυτό είναι προς συζήτηση. Στα μέσα της δεκαετίας του 1960, κατασκευάστηκε ένα τετράθυρο πρωτότυπο αλλά τελικά δεν πήρε το πράσινο φως.

Αποκλείεται να είναι αμιγώς ηλεκτρική

Ο Farley θέλει να ενισχύσει την οικογένεια Mustang με παραπάνω μοντέλα, όμως ξεκαθάρισε πως ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο δεν βρίσκεται στη λίστα. «Ένα πράγμα που μπορώ να υποσχεθώ, ωστόσο, είναι ότι δεν θα φτιάξουμε ποτέ μια αμιγώς ηλεκτρική Mustang σεντάν». Ο επικεφαλής συνέχισε αναφέροντας ότι η Ford δεν σκοπεύει να αντιγράψει τη στρατηγική της Porsche, η οποία μεγαλώνει συνεχώς την γκάμα της 911.

VW LEASE PRO 1
KIA