H Targa έκδοση φαίνεται πως εναρμονίζεται απόλυτα με το kit.

Αλλαγές στο μηχανικό σύνολο δεν έχουν ανακοινωθεί.

Porsche 911 Targa με bodykit

2.618 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2018)

Η 911 είναι το θρυλικότερο μοντέλο της Porsche και μπορείτε εδώ να την δείτε στην έκδοση Τarga και εξοπλισμένη με νέο bodykit.

Μπορεί οι περισσότεροι που αγοράζουν Porsche 911 Targa να προτιμούν γενικά να κρατούν τα αυτοκίνητά τους «μαμά», ειδικά στη γενιά που βλέπετε στις εικόνες, αφού αποτίει φόρο τιμής στην πρώτη «θρυλική» Τarga ,ωστόσο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο προχώρησε ένα βήμα παρακάτω.

Συγκεκριμένα, η 911 Τarga που βλέπετε λαμβάνει τώρα ένα ειδικό Stinger GTR bodykit από την TopCar με τις αλλαγές στην εμφάνιση της να είναι αρκετές. Σε σχέση με την 911 Τurbo ή οποιαδήποτε άλλη 911 με σκληρή οροφή, αυτή η Targa έκδοση φαίνεται πως εναρμονίζεται απόλυτα με το kit, κατά πάσα πιθανότητα επειδή δεν υπάρχει πλέον η τεράστια πίσω αεροτομή.
 
Αντίθετα, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με νέους προφυλακτήρες και διαχύτες εμπρός και πίσω, πλαϊνές ποδιές, καινούριο καπό και εμβλήματα, με την εταιρεία να ανακοινώνει πως η συντριπτική πλειοψηφία των μερών αυτών έχει κατασκευαστεί από ανθρακόνημα. Αλλαγές στο μηχανικό σύνολο δεν έχουν ανακοινωθεί, άρα πρέπει να περιμένουμε πως το μοντέλο εξοπλίζεται με το εργοστασιακό του μοτέρ χωρίς κάποια αναβάθμιση.

Πώς σας φαίνεται; Eσείς θα μπαίνατε στον κόπο και στα έξοδα να βελτιώσετε την εμφάνιση ενός τέτοιου αυτοκινήτου;
 

Hyundai
4green