Πρεμιέρα για την ανανεωμένη Mercedes EQS

3.680 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2024)
Πρεμιέρα για την ανανεωμένη Mercedes EQS
11 Φωτογραφίες »

- Με αλλαγές στην εμφάνιση για να θυμίζει S-Class.
- Ακόμα πιο πολυτελές το εσωτερικό.
- Μεγαλύτερη αυτονομία και ικανότητα ρυμούλκησης.
- Αυτόματη αλλαγή λωρίδας και ειδική έκδοση.

Με αλλαγές στην εμφάνιση για να θυμίζει S-Class

Η Mercedes προχώρησε στην ανανέωση της EQS, δίνοντας στο ηλεκτρικό της μοντέλο ένα φρεσκαρισμένο look, το οποίο τη φέρνει πιο κοντά στην S-Class. Παράλληλα, η γερμανική μάρκα την εξοπλίζει με νέα μπαταρία 118 kWh και μεγαλύτερη αυτονομία.
 
Η ανανεωμένη Mercedes EQS διατίθεται πλέον στάνταρ με έναν σπορ μπροστινό προφυλακτήρα AMG Line, αλλά πιο συγκεκριμένα, είναι εξοπλισμένη με μια αναθεωρημένη μάσκα που διαθέτει χωνευτές ράβδους χρωμίου για να μιμείται το μπροστινό μέρος της S-Class. Σε αυτό συμβάλει και το λογότυπο της εταιρείας, το οποίο πλέον δεσπόζει όρθιο στο καπό και όχι ενσωματωμένο στη μάσκα.

Ακόμα πιο πολυτελές το εσωτερικό

Οι ενημερώσεις συνεχίζονται στο εσωτερικό καθώς η EQS έχει πρόσθετες λεπτομέρειες χρωμίου καθώς και βελτιωμένα πίσω καθίσματα που έχουν επιπλέον 5 χιλιοστά αφρού. Τα πίσω καθίσματα διαθέτουν πλάτη που μπορεί πλέον να ρυθμιστεί από 27 έως 36 μοίρες με το πάτημα ενός κουμπιού. Επίσης, υπάρχουν και ραφές σε διαφορετικό χρώμα για να δημιουργείται αντίθεση. Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει και το πακέτο Executive Interior Package, το οποίο προσθέτει ένα κάθισμα συνοδηγού που μπορεί να γέρνει προς τα εμπρός για να αυξήσει τον χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών. Επίσης, η πλάτη ξαπλώνει έως και 38 μοίρες, ενώ οι πίσω επιβάτες θα έχουν διαθέσιμα θερμαινόμενα καθίσματα.

Μεγαλύτερη αυτονομία και ικανότητα ρυμούλκησης

Όσον αφορά τις επιδόσεις, η EQS είναι εξοπλισμένη με μια ολοκαίνουργια μπαταρία που διαθέτει ωφέλιμη χωρητικότητα 118 kWh. Από κει και πέρα η εταιρεία υποστηρίζει πως αναβαθμισμένο είναι και το σύστημα ανάκτησης ενέργειας. Χάρη σε αυτές τις αλλαγές η EQS έχει μεγαλύτερη αυτονομία κατά 82 χιλιόμετρα. Επιπλέον, τα ευρωπαϊκά μοντέλα εξοπλισμένα με τετρακίνηση έχουν αυξημένη ικανότητα ρυμούλκησης στα 1.700 κιλά, η οποία αυξήθηκε από τα 750 κιλά!!!

Αυτόματη αλλαγή λωρίδας και ειδική έκδοση

Οι Ευρωπαίοι αγοραστές θα βρουν επίσης στην ανανεωμένη EQS το νέο σύστημα Automatic Lane Change, όπου σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και υπό προϋποθέσεις το αυτοκίνητο ξεκινά μόνο του την αλλαγή λωρίδας εντός εύρους ταχύτητας 80-140 χλμ./ώρα. Παρούσα είναι και μια νέα ειδική έκδοση. Η τελευταία διαθέτει ζάντες AMG 21 ιντσών, δίχρωμο δέρμα Nappa και διάφορες άλλες διακοσμητικές λεπτομέρειες.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda