6 φωτογραφίες »

Το μοντέλο θα φτάσει στις διεθνείς αγορές από το 2021 και έπειτα.

Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Genesis G70

2.568 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2020)

Το ντεμπούτο του έκανε το ανανεωμένο Genesis G70 με την κορεατική μάρκα μετά τις πρώτες εικόνες να δημοσιεύσει τα πλήρη στοιχεία του πολυτελούς σεντάν.


Στην ολοκληρωμένη παρουσίαση του ανανεωμένου G70 προχώρησε η Genesis, καθώς η μάρκα μετά τις πρώτες εικόνες προχώρησε στο επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου. Γνωρίζοντας ήδη την εξωτερική εμφάνιση απλά θα επαναλάβουμε πως το G70 υιοθετεί μια πεντάγωνη ευρεία μάσκα με πλέγμα, που πλαισιώνεται από δύο χωριστά ζεύγη μονάδων φωτισμού. Οι αλλαγές στη σχεδίαση έχουν επηρεάσει και τους αεραγωγούς που πλέον εμφανίζονται μεγαλύτεροι, ενώ οι αλλαγές στο στυλ συνεχίζονται και πίσω καθώς υπάρχει νέα πόρτα για τον χώρο αποσκευών. Αμφότερα τα φωτιστικά σώματα ακολουθούν την ίδια σχεδίαση με αυτή που είδαμε νωρίτερα στα μπροστά, ενώ υπάρχει και ένας πιο σπορ προφυλακτήρας με δύο μεγάλες οβάλ απολήξεις της εξάτμισης.
 
Μεταβαίνοντας στο εσωτερικό βρίσκουμε ένα διευρυμένο σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 10,25 ιντσών. Μάλιστα το σύστημα infotainment υποστηρίζει ασύρματες ενημερώσεις over-the-air καθώς και τη συνδεσιμότητα με τα Apple CarPlay και Android Auto. Η Genesis έχει επίσης τοποθετήσει ένα ασύρματο pad φόρτισης οριζόντια και όχι κάθετα. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια ενσωματωμένη κάμερα στο ταμπλό και την τεχνολογία ψηφιακού κλειδιού.
 
Πλέον το premium παρακλάδι της Hyundai γνωστοποίησε και ταμηχανικά σύνολα που θα εξοπλίσουν το αυτοκίνητα, τα οποία είναι τα εξής τρία. Ένας υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 2,0 λίτρων που προσφέρει 252 ίππους και 353 Nm ροπής. Ένας V6 3,3 λίτρων twin-turbo βενζινοκινητήρας με 370 ίππους και 510 Nm ροπής και ένας turbodiesel 2,2 λίτρων για την αγορά της Κορέας που προσφέρει 202 ίππους και 441 Nm ροπής.
 
Ανεξάρτητα από το μοτέρ το μοντέλο μπορεί να εξοπλιστεί με το πακέτο Sport που περιλαμβάνει σπορ στυλ καθώς και λειτουργικές αναβαθμίσεις στην ανάρτηση, τα φρένα (Brembo) αλλά και ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Διαθέσιμη είναι και η επιλογή τετρακίνησης για  αυτούς που δεν επιθυμούν την κίνηση στους πίσω τροχούς, ενώ πολλά είναι και τα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού.
 
Το μοντέλο θα φτάσει στις διεθνείς αγορές από το 2021 και έπειτα.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN