Πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη με V12 μοτέρ η Ferrari Purosangue

Πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη με V12 μοτέρ η Ferrari Purosangue

1.506 Επισκέψεις στο άρθρο (17/6/2022)

Η Ferrari μίλησε επιτέλους ανοιχτά για την Purosangue γνωστοποιώντας το μήνα της επίσημης πρεμιέρας της αλλά και το κινητήρα που θα την εξοπλίζει!

Μίλησε ανοιχτά για την Purosangue η Ferrari

Η Ferrari Purosangue το πρώτο SUV της ιταλικής μάρκας ανακοινώθηκε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, ωστόσο ακόμα και σήμερα δεν έχει παρουσιαστεί. Ωστόσο το διάστημα της αναμονής οδεύει ολοταχώς προς το τέλος της, αφού η μάρκα μίλησε για το μοντέλο ξεκαθαρίζοντας πως η πρεμιέρα του έχει κλείσει για τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με V12 μοτέρ η Purosangue

Πέραν τούτου η Ferrari αναφέρθηκε και στον κινητήρα που θα εξοπλίζει το μοντέλο, θέμα για το οποίο είχε υπάρξει μεγάλη φημολογία όλα αυτά τα χρόνια. Η εταιρεία ξεκαθάρισε πως η Purosangue θα είναι ένα «καθαρό μοντέλο V12», επομένως θα τροφοδοτείται από έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα V12. Η ανακοίνωση αυτή αποτελεί έκπληξη καθώς σε μία εποχή όπου όλες οι μάρκες ανεξαιρέτως προσπαθούν να περιορίσουν τους ρύπους η Ferrari δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον εν λόγω κινητήρα.

Με θερμικούς κινητήρες έως το 2026 το 40% των Ferrari

Στην πορεία όμως των ετών και μέχρι το 2026, το 60 τοις εκατό όλων των μοντέλων θα έχουν υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά συστήματα μετάδοσης κίνησης, με το υπόλοιπο 40 τοις εκατό να αντιπροσωπεύεται από αυτοκίνητα που κινούνται με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD E-TRANSIT
OPEL