• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Από τα λίγα που μπορούν να παρατηρηθούν με σιγουριά είναι ότι το i8 Spyder δεν έχει μεγάλες διαφορές με την απλή εργοστασιακή έκδοση.

H έλευση του ΒΜW i8 Spyder φημολογείται εδώ και καιρό.

Από τα λίγα που μπορούν να παρατηρηθούν με σιγουριά είναι ότι το i8 Spyder δεν έχει μεγάλες διαφορές με την απλή εργοστασιακή έκδοση.

Ιδού το BMW i8 Spyder

Διαβάστηκε από 1839 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/5/2017

Το φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες από το καλά καμουφλαρισμένο i8 Spyder. Ποιες είναι οι πρώτες πληροφορίες;

 
H έλευση του ΒΜW i8 Spyder φημολογούταν εδώ και καιρό. Αν και στο φως της δημοσιότητας είχαν έρθει κάποιες πολύ καμουφλαρισμένες εικόνες και κάποια ψηφιακά σχέδια, λίγες ήταν οι λεπτομέρειες που είχαν αποκαλυφθεί για το μοντέλο αυτό.

Από τα λίγα που μπορούν να παρατηρηθούν με σιγουριά είναι ότι το i8 Spyder δεν έχει μεγάλες διαφορές με την απλή εργοστασιακή έκδοση εκτός από μια διαφοροποιημένη οροφή και κάποιες μικρές αλλαγές στο πίσω μέρος.
 
Περνώντας στα μηχανικά σύνολα, αναμένονται αλλαγές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόδοση του 1.500άρη τρικύλινδρου κινητήρα και του ηλεκτρικού μοτέρ θα ανέβει από τους 362 ίππους τουλάχιστον στα 400 PS. Επιπλέον, διάφορες φήμες κάνουν λόγο ότι η μπαταρία του i8 θα έχει μεγαλύτερη ισχύ από 7.1kWh στα 10kWh λόγω παρόμοιων βελτιώσεων στο BMW i8 αυτοκίνητο ασφαλείας που χρησιμοποιείται στη Formula E.

Tι άλλο πρέπει να περιμένουμε;
 

Tags: BMW, i8