• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πρωτιά για το Renault Clio τον Αύγουστο

1.637 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/9/2020

Το νέο Clio, έκοψε το νήμα της κορυφής των πωλήσεων στο σύνολο της ελληνικής αγοράς τον Αύγουστο, ενώ και η Renault κατέγραψε στην Ελλάδα το μεγαλύτερο μερίδιο της τελευταίας πενταετίας, με ποσοστό 9,4%.

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!

Η ελληνική αγορά ανακάμπτει με σταθερά βήματα δίνοντας ένα θετικό μήνυμα που οδηγεί στο δρόμο προς την επιστροφή στην περίφημη «κανονικότητα». Όλες οι μάρκες βάζουν το λιθαράκι τους σε αυτή την προσπάθεια ωστόσο, τον Αύγουστο, ήταν η σειρά της Renault να λάμψει. Σε συνέχεια της εξαιρετικής πορείας που διαγράφει το νέο Renault Clio στην ευρωπαϊκή αγορά, σαρώνοντας στις πωλήσεις του έτους και τερματίζοντας για πολλούς μήνες στην κορυφή των πωλήσεων της Ευρώπης, η 1η θέση είναι γεγονός και για την ελληνική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, τον φετινό Αύγουστο, το γαλλικό μικρό ήταν το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στο σύνολο της ελληνικής αγοράς, με μερίδιο 7,43% και 513 ταξινομήσεις. Το δημοφιλές γαλλικό μοντέλο, με την επίδοσή του, αναβάθμισε και τη θέση της Renault στις πωλήσεις της ελληνικής αγοράς, καθώς η μάρκα αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση των συνολικών ταξινομήσεων του μηνός Αυγούστου, με 653 ταξινομήσεις. Με μερίδιο αγοράς 9,45%, η Renault, κατάφερε να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ του 7,6% που είχε επιτύχει πριν από 5 χρόνια.

75 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO

Tags: RENAULT CLIO