H έκδοση Royale θα προσφερθεί μόνο με 6κύλινδρα μηχανικά σύνολα.

Tα αυτοκίνητα προσφέρονται με δύο μοναδικά χρώματα Blue Royale και Verde Royale.

Σε έκδοση Royale όλες οι Maserati

2.367 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2020)

H Maserati δεν δίστασε να προσφέρει μια μοναδική έκδοση Royale για να τιμήσει το παρελθόν της. Διαβάστε τι προσφέρει.


Tην νέα της μοναδική έκδοση για τις Ghibli, Quattroporte και Levante παρουσίασε η Maserati κάνοντας λόγο πως θέλει να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο την περιορισμένης παραγωγής έκδοση που είχε λανσάρει δεκαετίες πριν για την Quattroporte τρίτης γενιάς.

Το όνομα της είναι Royale και αφορά αποκλειστικά τα τρία παραπάνω μοντέλα μόνο στις εκδόσεις με 6κύλινδρα μηχανικά σύνολα. Στην έκδοση αυτή, τα αυτοκίνητα προσφέρονται με δύο μοναδικά χρώματα Blue Royale και Verde Royale και παράλληλα, η εμφάνισή τους ενισχύεται επίσης από πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου, διαφορετικές σε κάθε μοντέλο και ασημί δαγκάνες φρένων.

Περνώντας στην καμπίνα, ο εξοπλισμός βασίζεται στην έκδοση GranLusso, κάτι που σημαίνει πως τα αυτοκίνητα εξοπλίζονται με Pelletessuta Cuoio δέρμα αλλά καθένα από τα τρία μοντέλα λαμβάνει διαφορετικό φινίρισμα από ξύλο ή από μέταλλο. Μιας και η παραγωγή τους θα σταματήσει στον αριθμό 100, κάθε αυτοκίνητο θα έχει μια ειδική ταμπέλα που θα αποδεικνύει πως πρόκειται για ένα από αυτά.

Το γεγονός ότι η έκδοση Royale θα προσφερθεί μόνο με 6κύλινδρα μηχανικά σύνολα σημαίνει πως οι μόνες δύο επιλογές που υπάρχουν είναι ο 3λιτρος V6 diesel  στα 275 άλογα και ο 3λιτρος βενζίνης σε δύο εκδόσεις.

Οι παραγγελίες στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ανοίξει με τις πρώτες παραδόσεις να αρχίζουν αυτόν τον Μάρτιο. Οι τιμές ξεκινούν από 78.900 λίρες (92.000 ευρώ) για την Ghibli, από 85.300 λίρες (100.000) ευρώ για την Levante και από 103.150 λίρες (120.000 ευρώ) για την Quattroporte.
 

Toyota
test center