Audi Q8 E-Tron

Audi Q8 E-Tron

Scoop: Νέο Audi Q8

4.550 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2017)

Λίγες μέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του νέου Audi Q8 στο σαλόνι αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ σας παρουσιάζουμε την αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, που εξασφαλίσαμε από τους κατασκόπους μας, καθώς και τις τελευταίες πληροφορίες που προέκυψαν.

Η Audi αποκάλυψε εν μέρει το Concept Q8 E-Tron, το οποίο θα πραγματοποιήσει την παρθενική του εμφάνιση, στο προσεχές σαλόνι αυτοκινήτου στο Detroit, που θα ανοίξει τις πύλες του την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 22 του ίδιου μήνα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της εταιρείας κου Ulrich Hackenberg, το νέο Q8 θα είναι «πιο συναισθηματικό και σπορτίφ από το Q7». Στόχος του σύμφωνα με κύκλους της γερμανικής φίρμας είναι η απάντηση της στα κουπέ SUV, BMW X6 και Mercedes-Benz GLE Coupe.
Στις πρώτες εικόνες που είχαν δημοσιευτεί, φαινόταν ο Marc Lichte, να αποκαλύπτει το μπροστινό μέρος του νέου Q8, με τη χαρακτηριστική οκτάγωνη μάσκα να κατοχυρώνεται ως σήμα κατατεθέν της σειράς Q.
Ο γενικός διευθυντής της Ingolstadt, Marc Lichte, συμπλήρωσε σε συνέντευξή του πως το νέο μοντέλο, θα διαθέτει ένα πλήρως ψηφιακό εσωτερικό, με όλες τις λειτουργίες του να χαρακτηρίζονται από τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Πιθανότατα θα βασίζεται στην πλατφόρμα MLB Evo του Q7, και σχετικά με τη γκάμα των κινητήρων, θα χρησιμοποιεί τους τελευταίας γενιάς της γερμανικής φίρμας.
Τέλος, ενδέχεται να υπάρξει και μια υβριδική έκδοση, μιας και το λογότυπο E-Tron παραπέμπει σε αυτό.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

OPEL NEA MONTELA
test center