• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ψηφιακή πρόταση για το πως θα μοιάζει η X8.

Σε ανάπτυξη η BMW X8

Διαβάστηκε από 1562 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/5/2019
 

Την coupe εκδοχή της X7 που θα τοποθετηθεί στο άνω άκρο της γκάμας της ετοιμάζει η βαυαρική μάρκα.

«Φωτιά» έχουν πάρει για άλλη μια φορά οι φήμες σχετικά με το ενδεχόμενο να κατασκευάσει η BMW μια Χ8. To μοντέλο, αν προχωρήσει σε παραγωγή, θα αποτελεί την coupe εκδοχή της X7 και θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας.

Πριν λίγο χρονικό διάστημα, είχε έρθει στο φως πως η BMW έχει κατοχυρώσει το όνομα X8 σε διάφορα γραφεία πνευματικών δικαιωμάτων ανά τον κόσμο ενώ ο επικεφαλής Ανάπτυξης της βαυαρικής μάρκας δεν παρέλειψε να τονίσει πως υπάρχει χώρος στην γκάμα για ένα ακόμη πιο ακριβό μοντέλο. Σε όλα τα παραπάνω ήρθε να προστεθεί και ένα άρθρο στο bmwbolg.com που έλεγε πως «ο ερχομός μιας X8 αρχίζει να συζητείται ξανά και φαίνεται πως θα έρθει στην αγορά με κωδική ονομασία G09.»
 
Ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την X8 δεν υπάρχουν. Το πιθανότερο είναι πάντως να χρησιμοποιεί το ίδιο δάπεδο με την X7, αν και υπάρχουν αμφιβολίες αν θα προσφερθεί και με τρίτη σειρά καθισμάτων. Μέχρι αυτή την στιγμή, κανένας κατάσκοπος δεν έχει αποκαλύψει φωτογραφίες ενός τέτοιο μεγάλου BMW SUV σε περίοδο δοκιμών, κάτι που σημαίνει πως η ανάπτυξη του μοντέλου είναι σε πολύ αρχικό στάδιο.

Εσείς τι λέτε; Θα θέλατε η BMW να κατασκευάσει μια X8;
 

Tags: BMW, X8
 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια