• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σε πτωτική πορεία βρίσκονται οι πωλήσεις οχημάτων με κινητήρες Diesel στην Ευρώπη.

Ελεύθερη πτώση του diesel στην Ευρώπη

Διαβάστηκε από 7259 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/6/2017

Σε πτωτική πορεία βρίσκονται οι πωλήσεις οχημάτων με κινητήρες Diesel στην Ευρώπη, όπως αναφέρουν διεθνή μέσα.

 
Μετά και το σκάνδαλο που έλαβε χώρα με τη Volkswagen, η ζήτηση για πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα σε όλη την Ευρώπη είναι μειωμένη, καθώς ο κόσμος φοβάται για πιθανόν απαγόρευση των αυτοκινήτων με κινητήρα πετρελαίου.

Διεθνή μέσα αναφέρουν πως στη Γερμανία, η οποία είναι «ηγέτης» στα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, μόλις το 40% των οχημάτων που πουλήθηκαν τον Μάρτιο ήταν με κινητήρες diesel, ποσοστό που είναι σαφώς μειωμένο από το 45,8% του 2016 και το 48,1% του 2012.
Από την επόμενη χρονιά υπάρχει η πιθανότητα στη Στουτγκάρδη να εμποδίζονται τα οχήματα ηλικίας τριών ετών και άνω με κινητήρες πετρελαίου να εισέρχονται στην πόλη σε ορισμένες ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και στο Μόναχο. Επιπλέον να τονίσουμε πως οι δήμαρχοι της Αθήνας, του Παρισιού, της Μαδρίτης, και της πόλης του Μεξικού έχουν δεσμευτεί επίσης να απαγορεύσουν τα οχήματα ντίζελ μέχρι το 2025.
 

 
 • France,μ

  Ελεύθερη πτώση βενζινοκίνητων στην Ελλάδα, ταχουν παίξει οι αντιπροσωπείες κι έμποροι μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα,μην πιστεύετε τπτ στο ..τρίτη, κανονικά συνεχίζουν να παράγουν​ ντίζελ όλες οι εταιρείες σε όλα τα κυβικά, όπως πχ,μας έχουν πρήξει με την υπερθέρμανση του πλανήτη κι εγώ ξεπαγιάζω κάθε χειμώνα,Αϊ μην ακούτε τις μ@@@@ίες κανενός!!

    5
 • Χρήστος S

  Οπως έχω ξαναπεί, θα λαμβανα σοβαρα υπόψη κάτι τετοιες υποκριτικές, τάχαμου οικολογικές δηλώσεις, αν περιλάμβαναν και τις βενζίνες της δεκαετίας του 60 και του 70 που κυκλοφορούν ανενόχλητες. Ειναι καθαρά πολεμος στο ντίζελ λογω συμφερόντων γιατι βλέπουν οτι την σχέση αποδοσης-κατανάλωσης του ντίζελ, δεν μπορεί να την συναγωνιστεί κανένας βενζινοκινητήρας. Ολα τα άλλα περι οικολογίας και ρύπων τα.ακουω βερεσέ.....

    2
 • Tasos

  Όλα για τη μείωση των λειτουργικών εξόδων και μετά λέμε αντε γεια http://mobile.in.gr/category/news/article/1500150123