Η Brabus, που έχει συνδέσει το όνομά της με τη βελτίωση μοντέλων της Mercedes.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Brabus, που έχει συνδέσει το όνομά της με τη βελτίωση μοντέλων της Mercedes.

Δοκιμή: smart fortwo coupe BRABUS 0,9 λτ και 110 PS

14.956 Επισκέψεις στο άρθρο (2/8/2017)

Το χαρισματικό smart fortwo δέχεται τις περιποιήσεις της BRABUS και αποκτά μια ομώνυμη έκδοση με 110 άλογα και πιπεράτο ταμπεραμέντο, αλλά και ανάλογη τιμή...

What is new
- Το ισχυρότερο smart
- 110 άλογα και 0-100 σε 9,9 δλ.
- Μέση κατανάλωση 6,8λτ./100χλμ
- Με 21.160 ευρώ
 
Η Brabus, που έχει συνδέσει το όνομά της με τη βελτίωση μοντέλων της Mercedes, δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με το λιλιπούτειο smart. Πάνε 15 χρόνια από το πρώτο smart fortwo BRABUS των 75 ίππων και σήμερα ήρθε η σειρά της 3η γενιάς του πιο ευέλικτου αυτοκινήτου παραγωγής στον κόσμο να αποκτήσει δύναμη, επιδόσεις και ζωηρό ταμπεραμέντο. Έτσι το κορυφαίο smart fortwo είδε την ιπποδύναμη του να φτάνει στα 110 άλογα, ενώ φυσικά το αμάξωμα απέκτησε και τις κατάλληλες σπορτίφ πινελιές. Αυτό μετουσιώνεται σε νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω (ο πίσω φέρει και ψευδοδιαχύτη), νέες ζάντες «Monoblock IX» γκρι ματ απόχρωσης (16 ιντσών μπροστά και 17 πίσω) και φυσικά διπλή απόληξη εξάτμισης με μπάσο ήχο.
Με μια τιμή, να!

Οι λεπτομέρειες της BRABUS κάνουν ξεχωριστή την εικόνα του κορυφαίου smart fortwo.

Οι λεπτομέρειες της BRABUS κάνουν ξεχωριστή την εικόνα του κορυφαίου smart fortwo.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Για την εξτραβαγκάντζα με το όνομα smart 
fortwo BRABUS και με δεδομένες τις μίνι διαστάσεις του αυτοκινήτου, το χέρι πρέπει να μπει πολύ βαθειά στην τσέπη: 21.160 ευρώ είναι πολλά, ειδικά όταν με αυτά μπορείς να αποκτήσεις καταξιωμένα μικρά GTi με πιο συναρπαστικό χαρακτήρα, καλύτερες επιδόσεις και στο κάτω-κάτω θέσεις για 5 επιβάτες. Από την άλλη, το smart fortwo BRABUS έχει το δικό του ξεχωριστό «χρώμα» και χαρακτήρα και θα βρει το, μάλλον άνετο οικονομικά, κοινό που θα το επιλέξει σαν δεύτερο ή και τρίτο αυτοκίνητο, για να μπορεί να κινείται δαιμόνια στα στενά της πόλης. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CORAL GAS PASXA
skoda