Στο νέο Auto Τρίτη μάθετε τα πιο hot info της αυτοκίνησης με την autopedia.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο νέο Auto Τρίτη μάθετε τα πιο hot info της αυτοκίνησης με την autopedia.

Στο νέο Auto Τρίτη….

2.864 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2014)

Διαβάστε πρώτοι στο νέο Auto Τρίτη τις δοκιμές του ανανεωμένου Ford Focus 1,5 TDCi 120 PS και του νέου VW Passat 1,4 TSI ACT, ενώ μάθετε τα πιο hot info της αυτοκίνησης με την autopedia.

Δυο σημαντικές πρώτες δοκιμές θα βρείτε στο νέο Αuto Τρίτη, αυτή του νέου Ford Focus 1,5 TDCi 120 PS και αυτή του νέου VW Passat 1,4 TSI ACT
Το πρώτο είναι μικρομεσαίο στην πετρελαιοκίνητη έκδοση 1,5 TDCI με τους 120 ίππους και το δεύτερο είναι μεσαίο οικογενειακό στην βενζινοκίνητη με τον high tech 1,4 λτ. TSI κινητήρα, που αποδίδει 150 ίππους και έχει σύστημα, που του επιτρέπει να λειτουργεί και με 2 κυλίνδρους όταν χρειάζεται για λόγους οικονομίας. Δεν ξέρετε τι είναι το ACT; E, λοιπόν η autopedia by auto Τρίτη θα σας μάθει αυτό μαζί με δεκάδες ακόμα καυτά info για την αυτοκίνηση. Και δεν είναι μόνον αυτά. 
Στο νέο Αuto Τρίτη, που κυκλοφορεί προπαραμονή Χριστουγέννων, θα βρείτε ακόμη τη δοκιμή της νέας Mercedes-Benz C200 BlueTEC, την αποστολή μας στην παγωμένη Φινλανδία για τη δοκιμή στην πράξη των νέων χειμερινών ελαστικών της Continental, αλλά και όλες τις πληροφορίες για το νέο Mazda CX-3. 
Φυσικά υπάρχει και η ανασκόπηση των αγωνιστικής χρονιάς για το WRC για να μάθετε πως VW και Oζιέ άρπαξαν τους τίτλους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε κατασκευαστές και οδηγούς αντίστοιχα. 
Για επιδόρπιο υπάρχουν οι πιο ενημερωμένοι και αναλυτικοί πίνακες τιμών και τεχνικών χαρακτηριστικών για πάνω από 2.000 μοντέλα της ελληνικής αγοράς, αλλά και μια σειρά από άκρως ενδιαφέροντα αφιερώματα, που υπόσχονται ασφάλεια για τη ζωή και την τσέπη σας. 
Καλά Χριστούγεννα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
fiat