Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Mercedes και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Mercedes και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Σχέδια προαναγγέλλουν τη νέα Mercedes E-Class

3.676 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2022)

Ανεξάρτητα σχέδια έρχονται να μας παρουσιάσουν την εξωτερική εμφάνιση που θα υιοθετήσει η νέα γενιά της Mercedes E-Class, την ώρα που το premium γερμανικό σεντάν προχωρά προς την αποκάλυψή του.

Θα είναι έτσι η νέα E-Class;

Πριν από λίγες ημέρες διέρρευσαν εικόνες που αποκάλυπταν ένα μέρος της νέας γενιάς της Mercedes E-Class. Παράλληλα τα δοκιμαστικά μοντέλα είναι στους δρόμους συνεχίζοντας τις δοκιμές εξέλιξης και οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί δεν χάνουν την ευκαιρία να καταγράψουν τις στιγμές αυτές. Βασισμένοι λοιπόν σε αυτές τις εικόνες αλλά και στις πληροφορίες που υπάρχουν αναφορικά με το νέα γενιά του μοντέλου, οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa δημιούργησαν τα δικά τους σχέδια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κομψή με στοιχεία της S-Class

Η νέα E-Class, όπως φαίνεται θα έχει πολλά στοιχεία από την S-Class. Η μάσκα φαίνεται να είναι μικρότερη και πλαισιωμένη από λεπτότερους προβολείς όπου στο κάτω μέρος τους θα φιλοξενούν κυρτά LED φώτα ημέρας. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα επίσης λεπτά φώτα, τα οποία οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας εμπνεύστηκαν με μία λεπτή LED μπάρα, που τα ενώνει, χωρίς όμως το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό να είναι επιβεβαιωμένο πως θα υπάρξει. Η νίκελ επένδυση στις εξατμίσεις και ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας ολοκληρώνουν την εικόνα του πίσω μέρους. Ως γενική εικόνα θα λέγαμε πως η E-Class στα σχέδια φαίνεται πιο κομψή και σικάτη από το μοντέλο που αντικαθιστά.

Με τεχνολογίες από την S-Class στην καμπίνα

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι τι είδους συστήματα και τεχνολογίες θα λάβει το μοντέλο στην καμπίνα, ωστόσο το πιθανότερο είναι να δανειστεί μέρος της φαρέτρας της S-Class. Σε πρόσφατες κατασκοπευτικές εικόνες που κυκλοφόρησαν εμφάνιζαν το εσωτερικό του γερμανικού μοντέλου με δύο οθόνες, σε παρόμοιο στυλ με αυτές που βρίσκουμε στην τελευταία S-Class.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
OPEL