Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Aston Martin και προέρχονται από τον Dejan Hristov.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Aston Martin και προέρχονται από τον Dejan Hristov.

Σχεδιαστής προτείνει την ηλεκτρική Aston Martin

2.468 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2021)

Η Aston Martin θα λανσάρει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό όχημα το 2026 και τα πρώτα εντυπωσιακά σχέδια από ανεξάρτητους σχεδιαστές κάνουν την εμφάνισή τους.

Στο ρυθμό της ηλεκτροκίνησης κινείται η Aston Martin, αφού η βρετανική premium εταιρεία έχει αποφασίσει με τη σειρά της σταδιακά να εξηλεκτριστεί. Μάλιστα σύμφωνα με όσα έχουν προγραμματιστεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της βρετανικής μάρκας θα έχει λανσαριστεί το 2026.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Έχει την ονομασία Aston Martin Vanteon

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία πληροφορία για την πρώτη χωρίς ρύπους Aston Martin, όμως αυτά τα εντυπωσιακά σχέδια του Dejan Hristov, δείχνουν πώς θα μπορούσε να μοιάζει το αυτοκίνητο. Το μοντέλο του καλλιτέχνη ονομάζεται Aston Martin Vanteon και έρχεται για να αποτελέσει τον διάδοχο της DB11, έστω και στον φανταστικό κόσμο!
 

Εντυπωσιακό σχέδιο 

Παρά τη χρήση ηλεκτροκινητήρων, το Vanteon έχει το παραδοσιακό σχήμα μίας Aston Martin, όπως μαρτυρούν το μακρύ καπό, ο κοντός πίσω πρόβολος και η χαμηλή γραμμή της οροφής. Οι LED προβολείς μπρος και πίσω είναι πολύ λεπτοί, ενώ οι μεγάλοι τροχοί και το περίτεχνο πλαϊνό μέρος συνηγορεί στην εντυπωσιακή υπόσταση του αυτοκινήτου.
 

Και σε κάμπριο 

Ο Dejan Hristov σχεδίασε επίσης το αυτοκίνητο σε δύο εκδόσεις Coupe και Volante (κάμπριο) με το τελευταίο να έχει ένα ζευγάρι σαγηνευτικά στηρίγματα πίσω από τα προσκέφαλα.
 
Δεν γνωρίζουμε εάν η αμιγώς ηλεκτρική Aston Martin θα μοιάζει με τα σχέδια αυτά, ωστόσο αν κάτι τέτοιο ισχύσει και στην πράξη δε θα είναι και άσχημο. Έτσι δεν είναι;

Θα είναι έτσι η ηλεκτρική Aston Martin;
-Ανεξάρτητος σχεδιαστής προτείνει στους Βρετανούς πως να σχεδιάσουν το μοντέλο.
-Θα αντικαταστήσει την DB11
Τι λες για αυτό το σχέδιο; Μοιάζει για ηλεκτρικό ή φέρνει περισσότερο σε μοντέλο με κινητήρα βενζίνης;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
moto