Συγκριτικό μεταχειρισμένων: Toyota C-HR Hybrid VS Nissan Qashqai diesel

Συγκριτικό μεταχειρισμένων: Toyota C-HR Hybrid VS Nissan Qashqai diesel

5.893 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2023)

Το προηγούμενο Nissan Qashqai diesel και τα Toyota C-HR πριν το facelift είναι αρκετά δημοφιλή ως μεταχειρισμένα, ειδικά στις diesel και υβριδικές εκδόσεις αντίστοιχα. Συγκρίνουμε τα δύο SUV και βλέπουμε τα σημεία στα οποία υπερτερεί το καθένα.

Μεταχειρισμένα SUV: Υβριδικό Toyota C-HR ή Nissan Qashqai diesel;

Το Toyota C-HR και το Nissan Qashqai είναι δυο μικρομεσαία SUV που πρωταγωνιστούν στις πωλήσεις της κατηγορίας τους. Η full υβριδική έκδοση του Toyota και η πετρελαιοκίνητη του Nissan προσφέρουν επιπλέον οικονομία στις μετακινήσεις, με «όπλα» την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Το Nissan Qashqai της προηγούμενης γενιάς κυκλοφόρησε από το 2013 έως το 2021 και ως μεταχειρισμένο έχει τιμές από 14.000 έως 32.000 ευρώ, ενώ το Toyota C-HR έκανε το ντεμπούτο του το 2017, ανανεώθηκε στα σημεία το 2020 και κοστίζει ως μεταχειρισμένο από 17.000 έως 33.000 ευρώ.

Με παραπλήσια τιμή, ποιο SUV είναι καλύτερο για αγορά από «δεύτερο χέρι»; Συγκρίνουμε τα δύο μοντέλα μεταξύ τους και βλέπουμε τα σημεία στα οποία υπερτερεί το καθένα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »
Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
Mercedes
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel