Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της νέας Skoda Superb

4.809 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2021)

Η Skoda έχει βγάλει στο δρόμο για δοκιμές πρωτότυπα της νέας Superb και επίσημα σκίτσα μας δίνουν μια πρώτη εικόνα για τα χαρακτηριστικά που θα κυριαρχήσουν στο τσεχικό μοντέλο.

Τις τελευταίες ημέρες δοκιμαστικά πρωτότυπα της νέας Skoda Superb έχουν εντοπιστεί από τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς να πραγματοποιούν δοκιμές στο δρόμο, δείχνοντας πως η τσεχική εταιρεία έχει βάλει μπροστά την εξέλιξη της νέας γενιάς του μοντέλου, μετά την ανανέωση που έλαβε το 2019 η ναυαρχίδα της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Σχέδια μαρτυρούν την εμφάνιση της νέας Superb
Το γεγονός όμως πως τα δοκιμαστικά «μουλάρια» φορούσαν το σώμα του σημερινού βάγκον μοντέλου αλλά και μπόλικο καμουφλάζ, δεν επέτρεψε την εξαγωγή συμπερασμάτων για τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχονται να δώσουν κάποια επίσημα σχέδια που είχε δημοσιεύσει ο επικεφαλής εξωτερικού σχεδιασμού της εταιρείας, Petr Matusinec.
 
Σύμφωνα λοιπόν με την εικόνα των σχεδίων, η Superb θα αποκτήσει μεγαλύτερο μέγεθος, κάτι που συνέβη και στην τελευταία γενιά της Octavia. Από κει και πέρα η γνωστή γρίλια της Skoda με τις κάθετες γραμμές, αναμένεται να συνδυαστεί με κάθετες εισόδους αέρα στον προφυλακτήρα, ενώ τόσο μπροστά όσο και πίσω τα καινούργια φωτιστικά σώματα θα είναι λεπτά και LED τεχνολογίας.
 
Λανσάρισμα το 2023
Κατά πάσα πιθανότητα, το νέο Superb θα εξακολουθεί να προσφέρεται ως σεντάν και ως βάγκον. Μια επιλογή κινητήρων εσωτερικής καύσης θα είναι παρών, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και μία Plug-In υβριδική έκδοση. Η νέα Skoda Superb αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις αγορές το 2023.

Ξεκίνησαν οι δοκιμές της νέας Skoda Superb!
- Μεγαλύτερη από το σημερινό μοντέλο, σε δύο αμαξώματα.
- Λανσάρισμα το 2023.
Είναι ένα από τα μοντέλα που περιμένεις;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
moto