Τα ΄χει 500 το Audi RS 3 της Manhart
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα ΄χει 500 το Audi RS 3 της Manhart

2.586 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2022)

O βελτιωτικός οίκος της Manhart αύξησε την ισχύ του Audi RS 3 κατά 100 άλογα, έκανε πιο πλούσιο τον ήχο του, το «χαμήλωσε» και αναβάθμισε την εξωτερική του εικόνα.

Δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του

Το νέο Audi RS 3 είναι ένα από τα πιο γρήγορα και τα πιο ισχυρά hot hatch της αγοράς αλλά οι βελτιωτές έχουν αποδείξει πως πάντα υπάρχει τρόπος τα αυτοκίνητα αυτά να βγάλουν στον δρόμο περισσότερη ισχύ. Η Manhart λοιπόν είναι πλέον σε θέση να παρουσιάσει το νέο της πακέτο για το μοντέλο, τόσο στην έκδοση hatchback όσο και για το σεντάν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η ισχύς ανέβηκε από τα 400 στα 500 άλογα

Ξεκινώντας φυσικά από το μοτέρ, ο 5κύλινδρος τουρμπάτος κινητήρας των 2,5 λίτρων που αποδίδει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις 400 άλογα φτάνει πλέον σε ισχύ τα 500 άλογα χάρη σε ένα μόνο τσιπάκι MHtronik. Η Manhart δεν έκανε γνωστό σε ποιο βαθμό βελτιώνουν τις επιδόσεις του αυτοκινήτου τα 100 επιπλέον άλογα, θεωρείται σίγουρο όμως πως το RS 3 χρειάζεται πλέον λιγότερα από 3,8 δευτερόλεπτα για να πετύχει το 0-100χλμ./ώρα.

Με χρυσές λωρίδες στο αμάξωμα και νέο σετ από ζάντες

Το πρώτο Manhart RS 3 500 δεν έχει ακόμη κατασκευαστεί για αυτό η εταιρεία από το Wuppertal δημοσίευσε μια σειρά από ψηφιακές εικόνες που δείχνουν πως θα μοιάζει το αυτοκίνητο μετά τις τροποποιήσεις που θα κάνει στην σχεδίασή του. Σε σχέση με το εργοστασιακό RS 3, μιας και είναι ήδη πολύ επιθετικό, η Manhart αποφάσισε να του προσθέσει μόνο χρυσές λωρίδες και γραφικά κατά μήκος του αμαξώματος και ίδιου χρώματος λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες, νέο σετ από 20άρες μαύρες Concave ζάντες, νέα ανάρτηση που μικραίνει την απόστασή του από το έδαφος και καινούριο σύστημα εξάτμισης που προσφέρει πιο πλούσιο ήχο.

Η Manhart έχει ξεκινήσει να παίρνει ήδη παραγγελίες.

Δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του
- Η ισχύς ανέβηκε από τα 400 στα 500 άλογα
- Με χρυσές λωρίδες στο αμάξωμα και νέο σετ από ζάντες
- Πιο πλούσιος ο ήχος του χάρη σε νέα εξάτμιση
Ανάμεσα στο Audi RS 3 και τη Mercedes-AMG A 45 S, εσύ ποιο hot-hatch θα διάλεγες;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
Audi