Τέλος η παραγωγή του smart EQ ForFour
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τέλος η παραγωγή του smart EQ ForFour

2.696 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2022)

Στον τερματισμό της παραγωγής του EQ ForFour προχώρησε η smart, κάνοντας έτσι ένα ακόμα βήμα στη νέα κατεύθυνση που έχει χαράξει μετά τη συνεργασία της Mercedes και της Geely.

Έχει ξεκινήσει η μεταμόρφωση της smart

Τα δεδομένα στην smart είναι εδώ και αρκετό καιρό γνωστό πως θα αλλάξουν αφού η μάρκα μετά τη συνεργασία της Mercedes και της Geely ετοιμάζεται να αλλάξει ρώτα, να γίνει μία αμιγώς ηλεκτρική μάρκα και να διαφοροποιήσει τα προϊόντα της, παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων ένα μικρό SUV.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τέλος το smart EQ ForFour

Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία προχώρησε στον τερματισμό της παραγωγής του ηλεκτρικού smart EQ ForFour. Με την κίνηση αυτή η φίρμα σκοπεύει να ανοίξει χώρο στο ήδη μικρό χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της για να ακολουθήσουν τα νέα μοντέλα που σχεδιάζει να παρουσιάσει προσεχώς.

Τελευταία ανανέωση το 2019

Θυμίζουμε πως η smart είχε προσφέρει την τελευταία ανανέωση στο EQ ForFour, αλλά και στο EQ ForTwo που παραμένει στην παραγωγή, τον Σεπτέμβρη του 2019. Μία μπαταρία ιόντων λιθίου 17,6 kWh τροφοδοτούσε με ενέργεια το ηλεκτρικό μοτέρ που με τη σειρά του προσέφερε 82 ίππους και 160 Nm ροπής. Η κορυφαία ταχύτητα ορίζονταν στα 130 χλμ./ώρα, ενώ η αυτονομία κίνησης για το EQ ForFour έφτανε τα 153 χιλιόμετρα. Συνέχεια του άρθρου >>>
MERCEDES NEW RANGE
citroen