Τέλος πριν καν ξεκινήσει η Skoda Fabia Combi

Τέλος πριν καν ξεκινήσει η Skoda Fabia Combi

2.953 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2021)

Αλλο ένα αυτοκίνητο που «θυσιάζεται» μπροστά στους νέους αυστηρούς κανονισμούς του Euro 7. Η απόφαση έχει ήδη ανακοινωθεί από τον προηγούμενο Δεκέμβριο, με τον διευθυντή του τσεχικού εργοστασίου, Thomas Schäfer να δηλώνει την διακοπή της σειράς και την στροφή της εταιρίας σε πιο «πράσινα» ηλεκτροκίνητα μοντέλα.

Με ένα γράμμα, η ανακοίνωση του τέλους

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιογραφικά πρακτορεία και site της Τσεχίας, η Skoda ανακοινώνει με ένα γράμμα προς στους εργαζόμενούς της, την διακοπή της Fabia Combi. Σε αυτό το γράμμα, εξηγεί τους λόγους που συμβαίνει αυτό, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους νέους αυστηρούς κανονισμούς Euro 7 αλλά και την ανερχόμενη ζήτηση για ηλεκτρικά.
 

Εγκαταλείπουν Station Wagon δίνοντας βάρος στα SUV

Συνηθίζεται στις μέρες μας, οι αυτοκινητοβιομηχανίες να «παρατάνε» την κατηγορία των station wagon, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στην εξέλιξη των hatchback και SUV μοντέλων. Παρόλα τα παραπάνω, η έκδοση Combi κατείχε το αξιοσημείωτο ποσοστό των 34% των συνολικών πωλήσεων της οικογένειας Fabia, έχοντας αρκετά αισιόδοξο μέλλον. Πριν την διακοπή, είχε ανακοινωθεί η μεταφορά της παραγωγής της στο εργοστάσιο στο Kvasiny το 2023.
 

Η Fabia Combi ανήκει στο παρελθόν

Αν ισχύουν τα λεγόμενα της Skoda, η τωρινή Fabia Combi θα είναι και η τελευταία του είδους της. Η τσεχική εταιρία ήδη έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη μοντέλων πάνω στην τελευταία της πλατφόρμα με το όνομα MQB-A0, δίνοντας περισσότερες επιλογές στους μελλοντικούς αγοραστές Skoda, όπως το Scala ή το μικρό SUV, Kamiq.

Εσένα πως σου φαίνεται, που όλο και περισσότερες εταιρίες «θυσιάζουν» μοντέλα τους μπροστά στους επερχόμενους κανονισμούς Euro 7;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
NISSAN