Η άποψή μας

76.198 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/7/2015

Ο δυνατός πετρελαιοκινητήρας των 136 ίππων χαρίζει φτερά στο Opel Mokka, χωρίς να αποδεικνύεται λαίμαργος σε καύσιμο. Το αυτόματο κιβώτιο προσφέρει άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά εμφανίζεται ελαφρώς νωθρό όταν ο οδηγός θελήσει να κινηθεί πιο γρήγορα. Η τιμή απόκτησης του Opel Mokka με το αυτόματο κιβώτιο, ορίζεται στα 23.970 ευρώ (τιμή με όφελος απόσυρσης) για την έκδοση Edition, με το compact SUV να προσφέρει πολύ καλή ποιότητα κύλισης, αλλά και άνεση σε μακρινά ταξίδια.

Tags: OPEL MOKKA
 
  • sainis

    Γιατί γράφετε "στα γρήγορα" ότι καίει 4,9 ενώ στην πραγματικότητα καίει 6,4?

      4
    • autotriti

      Απάντηση: "Στα γρήγορα" αναφέρεται η εργοστασιακή μέτρηση. Στο κείμενό μας η δική μας μέτρηση.

        1
  • sakis

    To 6,4 είναι μέτρηση trip computer? Μέτρηση με γέμισμα σε αληθινό βενζινάδικο κάνετε? Τα trip computer δείχνουν ότι θέλουν...

      1
    • autotriti

      Απάντηση: Έχουμε ειδικό μηχάνημα καταγραφείς των καταναλώσεων, το οποίο συνδέεται με την OBD και μεταξύ άλλων μετράει και κατανάλωση.

        1
  • xristos

    Ποιόν αναγνώστη ενδιαφέρει η εργοστασιακή μέτρηση? Το μάτι του αναγνώστη πέφτει "στα γρήγορα" και εκεί πρέπει να υπάρχουν τα ΑΛΗΘΙΝΑ στοιχεία.

      2
  • cranky

    Τα obd scanners για να εμφανίσουν σωστές τιμές κατανάλωσης, προϋποθέτουν σωστή παραμετροποίηση και αρκετά ΠΛΗΡΗ γεμίσματα-αδειάσματα του ρεζερβουάρ για σωστό calibration. Ειδάλλως οι τιμές που δίνουν είναι ότι να΄ναι.

      1