5 φωτογραφίες »

Δυναμική είσοδο στις ευρωπαϊκές αγορές επιθυμεί να κάνει Η SsangYong με την έλευση του Tivoli

Test: Ssangyong Tivoli

49.499 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2015)

Η SsangYong με την έλευση του Tivoli κάνει μια νέα δυναμική είσοδο στις ευρωπαϊκές αγορές, λανσάροντας εκ νέου τη μάρκα, με την παρουσία του προσιτού και δυναμικού compact crossover της.

Στα γρήγορα:
• Έχει 1,6 λτ. κινητήρα με 128 άλογα
• Καίει 7,2 λτ./100 χλμ.
• Πληρώνει 375,1 ευρώ τέλη
• Από 18.890 ευρώ


+ Εμφάνιση, συναρμογή εσωτερικού, χώροι επιβατών, ποιότητα κύλισης
Ροπή κινητήρα, κατανάλωση όταν πιεστεί, λειτουργία αυτόματου κιβωτίου

Η πρώτη επίσημη επαφή με το νέο compact SUV της SsangΥong έγινε στην έκθεση της Γενεύης. Εντυπωσιακό στην όψη, ουσιαστικά αποτέλεσε την έκδοση παραγωγής των πρωτότυπων XIV-Air και XIV-Adventure concepts, τα οποία είχαν παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού το 2014. Εμείς το δοκιμάζουμε με τον 1,6 λίτρων κινητήρα βενζίνης με τα 128 άλογα και το 6αρι αυτόματο κιβώτιο. Το Tivoli είναι το πρώτο αυτοκίνητο της συνεργασίας Mahindra – SsangYong (η πρώτη το 2011 απέκτησε το 70% των μετοχών της δεύτερης). 

Από 15.120 ευρώ 
Το SsangYong Tivoli ξεκινάει από τα 15.120 ευρώ για την έκδοση με τον 1.600αρη κινητήρα βενζίνης με χειροκίνητο κιβώτιο. Αν το θέλετε με αυτόματο κιβώτιο, τότε ανεβαίνετε στην παραπάνω εξοπλιστική έκδοση, για την οποία θα πρέπει να καταβάλετε 18.890 ευρώ. Αν όμως η διχρωμία σας έκανε το κλικ, να έχετε υπόψη σας ότι κοστίζει επιπλέον 600 ευρώ. 


Το Tivoli διαθέτει μια δυναμική και εκμοντερνισμένη εμφάνιση, ξεφεύγοντας κατά πολύ από τα κορεάτικα πρότυπα του παρελθόντος.

Το Tivoli διαθέτει μια δυναμική και εκμοντερνισμένη εμφάνιση, ξεφεύγοντας κατά πολύ από τα κορεάτικα πρότυπα του παρελθόντος.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε
Διαβάστε περισσότερα για το SSANGYONG TIVOLI