Λίγες ημέρες μετά το λανσάρισμα των νέων Audi A5/S5 Sportback, το σχεδιαστικό στούντιο X-Tomi μας δίνει την πρότασή του για το A5 Avant.

Από τη στιγμή που το A5 Sportback είναι μια εναλλακτική πρόταση από το Audi A4 στο οποίο στηρίζεται, το A5 Avant αποτελεί μια πιο στιλάτη εκδοχή του A4 Avant (φωτό).

Θα θέλατε Audi A5 Avant;

5.816 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/9/2016

Θα θέλατε η οικογένεια του νέου Audi A5 να περιλάβει στο μέλλον και ένα station wagon μέλος; Δείτε ψηφιακά την πιθανή εκδοχή του A5 Avant και πείτε μας τη γνώμη σας…

 
Η Audi έχει μακρά παράδοση στα station wagon ή όπως τα αποκαλεί αυτή τα «Avant». Θεωρούμε πιθανό, λοιπόν, αργά ή γρήγορα η Γερμανική εταιρεία να παρουσιάσει μια σχετική έκδοση είτε για το Α5 είτε για το Α7. Μπορεί αμφότερα υιοθετώντας ένα liftback σουλούπι να έχουν αυξημένη ευχρηστία, όμως ποιος είναι αυτός που δεν θέλει ένα ακόμα μεγαλύτερο χώρο αποσκευών;

Η εταιρεία «έπαιξε» με αυτή την ιδέα πριν από έναν περίπου χρόνο, όταν και παρουσίασε το πρωτότυπο Prologue Avant. Σήμερα, λίγες ημέρες μετά το λανσάρισμα των νέων A5/S5 Sportback, το σχεδιαστικό στούντιο X-Tomi μας δίνει την πρότασή του για το A5 Avant. Νωρίτερα, οι άνθρωποί του είχαν δημιουργήσει ψηφιακά και το RS5 Sportback.

Από τη στιγμή που το A5 Sportback είναι μια εναλλακτική πρόταση από το Audi A4 στο οποίο στηρίζεται, το A5 Avant αποτελεί μια πιο στιλάτη εκδοχή του A4 Avant. Αλλωστε και στην X-Tomi μάλλον στο Α4 στηρίχθηκαν για να φτιάξουν το δικό τους rendering.

 
 • Θανος

  ΟΧΙ δεν θελουμε! Θελουμε λιγότερα και πιο ευφάνταστα αυτοκίνητα να τα αναγνωρίζουμε απο μίλια μακριά και να μας φτιάχνουν την διάθεση. Επι δεκαετίες όλοι ήθελαν ενα σκαραβαίο, μια DS, μια Julia, ή μια 911 ή την καινούργια Ferrari για να ονειρεύονται... Τώρα δεν θες κανένα γιατί δεν ξέρεις ποιο να ονειρευτείς. Και αν τύχει και ονειρευτείς δεν ξέρεις ποιο ήταν... Ξυπνάς μπερδεμένος.

    6
 • KKE

  Πρέπει να βγει η φωτοτυπία A5 Avant για καλυφθεί το κενό μεταξύ των φωτοτυπιών Α4 Αvant και Α6 Αvant. :D

    5
 • A.K

  Ποιος ο λόγος για ενα καρμπόν αμάξι;;; Τα ποιο βαρετα αυτοκίνητα του κόσμου πλέον. audi vw seat skoda!