Τιμές της σπέσιαλ έκδοσης Citroen C3 Saint James στην Ελλάδα
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τιμές της σπέσιαλ έκδοσης Citroen C3 Saint James στην Ελλάδα

8.692 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2021)

Η νέα ειδική έκδοση Saint James του Citroen C3 είναι διαθέσιμη για παραγγελία στην χώρα μας με πλούσιο εξοπλισμό, 110 turbάτους ίππους και τιμές που ξεκινούν από 17.700 ευρώ.

Στις αρχές του καλοκαιριού, η Citroen παρουσίασε μια νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση για το best seller μοντέλο της, που ακούει στο όνομα Saint James. Το νέο C3 Saint James βασίζεται στο κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού Shine και προσφέρει μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα μέσω λεπτών χρωματιστών γραφικών στο αμάξωμα και μια συγκεκριμένη χρωματική επένδυση στην καμπίνα, όπου υπάρχουν και ορισμένα νέα υλικά.

Με navy πινελιές και casual διάθεση λανσάρεται στην χώρα μας η νέα ειδική έκδοση Saint James του Citroen C3.

Με navy πινελιές και casual διάθεση λανσάρεται στην χώρα μας η νέα ειδική έκδοση Saint James του Citroen C3.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

C3 Saint James με μοναδικές διχρωμίες

Εξωτερικά το μοντέλο έρχεται με διχρωμία αμαξώματος-οροφής με την τελευταία να βάφεται μαύρη ή άσπρη, ενώ συνδυαστικά μπαίνει και το πακέτο White Color που προσφέρει λευκές λεπτομέρειες γύρω από τους προβολείς στον προφυλακτήρα και τα Airbumps στο πλαϊνό μέρος των θυρών. Όσον αφορά τα εξωτερικά χρώματα, οι επιλογές που υπάρχουν είναι οι εξής Soft Sand, Elixir Red, Perla Nera Black, Steel Grey, Platinum Grey και Polar White. 
 
Αλλα εξωτερικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τους τροχούς Hellix Diamond Cut 16 ιντσών, το τρίχρωμο (μπλε, άσπρο και κόκκινο) γραφικό στην οροφή που φέρει την ονομασία Saint James, ένα ειδικό αυτοκόλλητο στο πίσω παράθυρο στα χρώματα της μάρκας της Νορμανδίας, αλλά και μεταλλικά σήματα κάτω από κάθε πλευρικό καθρέφτη.
 

«Ναυτικές» πινελιές στο εσωτερικό, με 7άρα οθόνη

Στο εσωτερικό, πέραν των Advanced Comfort καθισμάτων της Citroen που μπορούν να διακοσμηθούν με λευκές ραφές, όπως και το ταμπλό, υπάρχει και ένα λουράκι με κουμπί που βρίσκεται στη χειρολαβή των θυρών, αλλά και μία μικρή πινακίδα στη βάση του επιλογέα ταχυτήτων που αναγράφει την ονομασία της έκδοσης. Από εκεί και πέρα το μοντέλο εξοπλίζεται από κάμερα οπισθοπορείας και το σύστημα Citroën Connect Nav, διαθέσιμο σε οθόνη αφής 7 ιντσών.
 
Για να διατηρηθεί η αποκλειστικότητά του, θα παραχθούν μόλις 350 C3 Saint James, μερικά εκ των οποίων θα έρθουν και στην χώρα μας. Σημειώστε πως, η ειδική αυτή έκδοση προσφέρεται εκτός της Ελλάδας μόνο στην αγορά της Γαλλίας, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γερμανία, στην Ολλανδία και στην Ιαπωνία.

Οι τιμές του Citroen C3 Saint James στην Ελλάδα

- 1,2 PureTech 110 S&S Saint James: 17.700 ευρώ
- 1,2 PureTech 110 S&S EAT6 Saint James: 18.850 ευρώ
 

Λίγα λόγια για την Saint James

«Γεννημένη από τη θάλασσα» το 1889 στην πόλη Saint James κοντά στο Mont Saint Michel, έμβλημα της γαλλικής μόδας και κληρονόμος της προγονικής τεχνογνωσίας, η μάρκα Saint James προσφέρει ένα casual chic, navy στυλ, μια ευρύτατη γκάμα ρούχων που εκτείνεται από το παραδοσιακό ναυτικό μπουφάν, τα παντελόνια, τα πουκάμισα και τις μπλούζες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

AUTOFIT PASXA
4green