• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Renault Sport δημιούργησε ένα πρωτότυπο video για να δείξει από μια διαφορετική οπτική τη λειτουργία, αλλά και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το 4Control.

Το 4Control από διαφορετική οπτική

2.194 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/3/2018

Η Renault δημιούργησε ένα πρωτότυπο video με σκοπό να εξηγήσει με απλό τρόπο τα πλεονεκτήματα που προσφέρει στο νέο Megane το πρωτοποριακό σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης 4Control.

RENAULT: CAPTUR. Το Απόλυτο Crossover. Ανακαλύψτε το

Το Renault Megane δημιουργήθηκε με στόχο να θέσει τον πήχη στην κατηγορία του όσον αφορά στην αισθητική, την τεχνολογία, αλλά και την οδηγική απόλαυση. Σημαντικό συστατικό σε αυτή τη συνταγή αποτελεί η εφαρμογή –για πρώτη φορά στην κατηγορία- του συστήματος ενεργής τετραδιεύθυνσης 4Control.

Πρόκειται για μια εφαρμογή προηγμένης τεχνολογίας η οποία ανάλογα με την ταχύτητα του οχήματος στρέφει τους πίσω τροχούς στην ίδια ή την αντίθετη κατεύθυνση από τους εμπρός, προσφέροντας κορυφαία χαρακτηριστικά ευελιξίας και σταθερότητας. Η εφαρμογή του συστήματος στα Megane GT και πιο πρόσφατα στο νέο Megane R.S., πέρα από τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας έχει ως αποτέλεσμα και τη βελτίωση της οδηγικής απόλαυσης που προσφέρει το αυτοκίνητο στο δρόμο, αλλά και την πίστα.
 
Η Renault Sport δημιούργησε ένα πρωτότυπο video για να δείξει από μια διαφορετική οπτική τη λειτουργία, αλλά και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το 4Control.

Δείτε το.

44 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  MEGANE