• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

To Renault Clio με νέα αρχική τιμή και δώρο το LPG

3.225 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/5/2021

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!

Η πρόταση της Renault στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων προσφέρεται με νέα αρχική τιμή, ενώ διατίθεται και με δώρο το εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης. Μάθετε περισσότερα.

Το Renault Clio, με 30 χρόνια επιτυχημένης ιστορίας και πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό του, είναι επάξια ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της κατηγορίας του. Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα του Renault Clio είναι και η υπερπλήρης γκάμα κινητήρων, με σύνολα βενζίνης (1.0 SCe 65hp, 1.0 TCe 90hp, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο CVT), διπλού καυσίμου βενζίνης / υγραερίου (LPG) (1.0 TCe 100 LPG) και υβριδικής τεχνολογίας (Hybrid) (1.6 Ε-ΤECH 140hp, με αυτόματο κιβώτιο multi-mode). Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων υπάρχει τουλάχιστον μια επιλογή που δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας.


Ειδικότερα, η έκδοση 1.0 TCe 100 LPG με εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης αποτελεί, αυτή τη στιγμή, την πιο συμφέρουσα επιλογή στη γκάμα του Renault Clio. Ο υπερσύγχρονος turbo κινητήρας βενζίνης τεχνολογίας Formula 1 συνδυάζεται με σύστημα υγραεριοκίνησης που τοποθετείται στη γραμμή παραγωγής του αυτοκινήτου. Με ισχύ 100 ίππων και μέγιστη ροπή της τάξεως των 170 Nm, από τις 2.000 σ.α.λ., ο οδηγός έχει στη διάθεσή του ικανή δύναμη για να κάνει τα ταξίδια του με ασφάλεια, αλλά και ροπή στις χαμηλές ταχύτητες, ώστε να κινείται με άνεση μέσα στην πόλη. Με το υγραέριο να αποτελεί το πιο οικονομικό καύσιμο κίνησης της αγοράς, η καθημερινή οικονομία στο κόστος ανεφοδιασμού είναι προφανής, ενώ το Renault Clio έχει και ασυναγώνιστη αυτονομία έως 1.185χλμ. με ένα και μόνο γέμισμα των δύο δεξαμενών καυσίμου (βενζίνης και υγραερίου). Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι, τώρα, το εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης του Renault Clio προσφέρεται δωρεάν.

To πακέτο προνομίων που περιλαμβάνει:
·    Έκπτωση Πελάτη*
·    Δωρεάν μεταλλικό χρώμα* 
·    Δωρεάν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Renault *
·    Δωρεάν 3 χρόνια οδική βοήθεια
·    Δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες*
 
Παράλληλα, ειδικά για την περίοδο αυτή και επιπλέον των ανωτέρω προσφορών δίνεται η δυνατότητα χρηματοδότησης με επιδοτούμενο προνομιακό επιτόκιο 3,9%.

(*) Δεν ισχύει για την έκδοση 1.0 SCe 65hp Authentic.

75 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO

Tags: RENAULT CLIO